Brine li vas to da li je vaš partner stariji ili mlađi ili se često pitate koje je najbolja razlika u godinama i ako postoje mnoge ljubavne priče koje će vam reći da su godine samo brojevi.

A ovo su primjeri koji dolaze iz Hollywooda :

Brian Austin Green i njegova supruga Megan Fox imaju razlike 13.godine, Brain je stariji 13 godina ali za njih to nije problem oni su u sretnom braku i imaju troje djece.

Rosie Huntington i Jason Statham su malo čudan par za neke ljude, razlika između njih je 20 godine, Rosie je mlađa čak 20 godina od Jasona, ali ipak njihova ljubav cvjeta i u sretnoj su vezi.

Calista Flockhart i Harrison Ford razlika između ovog bračnog para je 22 godine, oni su u sretnom braku od 2002. godine i kažu da je tajna uspješnog braka upravo u razlici godina.

Crystal Harris i Hugh Hefner su oborili sve moguće rekorde između njih je bila razlika čak 60 godina, i ako je ovaj plejboj imao tada 90 godina on je bio veliki šarmer, ali na žalost plejboj zvjezda je preminula prošle godine.

Mary Kate Olsen i Olivier Sarkozy njihova razlika godina je 17 dok je kod Beyonce i Jay-Z oko 12 godina, Percy Gibson i Joan Collins su u braku dugogodina i razlika između njih je čak 32 godine.