Poznati snagator Silvester Stalone (74) oženio se 1997. s 22 godine mlađom lepoticom Dženifer Flavin, a umalo je ostao bez nje zbog svoje bivše devojke. Silvester je u ponedeljak posvetio objavu na Instagramu svojoj supruzi s kojom je proslavio 24 godine braka.

Staloneovi obožavaoci su se pridružili čestitkama, a na fotografiji na kojoj je pozirao s Dženifer mogla se videti velika razlika u njihovom izgledu. Naime, dok ona predivno izgleda i mnogi često ističu da su njihove ćerke nasledile lepotu od nje, na Staloneovom licu se vide posledice previše botoksa i drugih kozmetičkih zahvata kojima se podvrgnuo da bi usporio starenje.

Glumac i bivša manekenka Flavin, koja se sad bavi preduzetništvom, imaju ćerke Sistin (22), Skarlet (18) i Sofiju (24). Par je započeo vezu početkom 90-ih, ali onda je Stalone raskinuo s Dženifer putem pisma zbog nekad slavnog supermodela i seks-simbola Dženis Dikson (66).

Dženis je glumcu rekla da nosi njegovu ćerku i verili su se, ali kad je rodila Savanu prekinuli su. Naime, DNK test pokazao je da on nije otac deteta. Dženis je u autobiografiji “No Lifeguard On Duty” iz 2002. otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od nekoliko dana. Ispalo je da je otac njene ćerke filmski producent Mišel Birnbaum.

Na sreću Dženifer je Staloneu pružila drugu priliku nakon što se pokazalo da ga je Dženis prevarila, a on je htio učiniti pravu stvar. Inače, Silvester je postao opsednut zahvatima baš kao i njegova pokojna majka Džeki Stalone te više nije miljenik žena kao što je nekad bio.

Glumac je počeo s korekcijama pre desetak godina, a mnogi ističu da je šteta jer ga je nekad bilo zanimljivo gledati na filmskom platnu. Ipak, javnost se nada da njegove zanosne ćerke, kojima se često hvali, neće krenuti njegovim putem.