Pobjednica treće sezone rijaliti programa Hrvatica Iva Grgurić tokom boravka na imanju u Šimanovcima ispričala je svoju priču koja je privukla veliku pažnju javnosti.

Njene tadašnje cimerke iz Zadruge otkrile su da je bila u emotivnoj vezi sa muškarcem koji je stariji od nje 40 godina, kao i da ju je držao po njihovim rečima u “zlatnom kavezu”, da je bio u invalidskim kolicima i da ju je maltretirao psihički, ali fizički.

Iva je nakon tih priča i sama ispričala šta se dešavalo u toj vezi.

  • U tim dezinformacijama ima istine. Neću iznositi ime, jer je poznat. Naime, teško mi je da pričam o ovome. On je tada imao 60 godina. 2014. godine sam pobegla od svojih roditelja i došla sam u Zagreb. Nisam imala nikog, iznajmila sam stan. Radila sam kao hostesa. Tada sam zaradila dosta novca. Kod roditelja nisam bila poželjna, pa sam ovamo našla stan. Tu me uveo pomoćnik od tog čoveka koga ne mogu da nazovem gospodinom. Njega sam upoznala nakon mesec dana nakon što sam boravila u njegovom stanu. Njegov pomoćnik me pitao da li sam voljna da upoznam vlasnika stana. Bila sam željna da to uradim, nisam imala nikog”, rekla je tada Iva i dodala:
  • Imao je svoj kafić, a ja sam se nadala da ću upoznati mlađeg i ne nekog ko je u stanju u kakvom je on. Bila sam jako mlada i naivna. Ja krećem od sebe, ako sam ja dobra osoba, to očekujem i od drugih. Ali, nije se tako ispostavilo. Sve je išlo super, on je meni punio frižider, posle nisam morala da platim stan, to mi je puno pomoglo.
  • Treći, četvrti mesec sam ga upoznala sa majkom, mojim roditeljima je pomagao i mojoj braći. Bila sam mu jako zahvalna, mislila sam da mi ga je Bog poslao. Gledala sam ga kao očinsku figuru, dok me nije pokupio autom i odveo me do vrha Sljemena. Rekao mi je da postoji cena za sve što je radio za mene. Ja sam mu još uvek persirala”.
  • Nije reč o prostituciji, on ništa meni nije mogao da uradi, on je invalid! Ja imam fobiju od toga, ja sad skupljam hrabrosti da vam to sve kažem i sve što kažem je istina! Gde sam stala… Došli smo do Sljemena, on je pomogao meni i mojoj familiji, tražio je nešto zauzvrat. Pitala sam se kako? Imaš dvoje dece! On kaže da moram da shvatim da ništa nije besplatno, ja samo tražim da nemaš nikoga i da budeš sa mnom, a ja sam ga pitala šta će da bude ako ja to ne želim? Bio je podvojena ličnost i rekao mi je da spakujem stvari i izađem iz stana. Kad me je vratio kući..

više o ovome pročitajte https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1472450/iva-grguric-stariji-muskarac-zlatni-kavez-detalji-veze.html