Priča koju je godinama krila od roditelja, prijatelja, komšija. Krio je i on. Danas, 13 godina kasnije, oni su par i svi znaju za njih. Ona danas ima 26, on 39, sve izgleda normalno. Svi im govore koliko su slatki, ali kada je sve počelo, pre 13 godina, teško da bi komentari bili takvi. Ona je bila učenica, on nastavnik. On imao 26, a ona samo 13. Dete!

– Kada sam bila sedmi razred, u mojoj školi se zaposlio nastavnik fizičkog. B. D. je bio nekoliko meseci na zameni u toj školi, a moje odeljenje je imalo časove kod njega dvaput nedeljno – priča za Ženu N. M.

Njene drugarice su znale da joj se nastavnik sviđa, ali pošto je ona u tom periodu imala samo 13 godina, mislile su da je to prolazno i da će ostati u krugu njenih najboljih drugarica. Povremeno, posle časova, šaliće se na tu temu. I sve bi ostalo tako da nastavnik nije napravio prvi korak.

– Na časovima fizičkog on mi je prilazio i pokazivao vežbe koje su bile predviđene za taj čas. Drugarice su mi posle rekle da su svi primetili da se meni posvećuje više nego ostaloj deci – kaže.

A onda, jednog dana, došao je na čas s idejom da mu ona piše program nastave. Čuo je, navodno, da lepo piše, a i njemu ostaje više vreme da se posveti času.

N. M. se svidela ideja da ne mora da se presvlači za fizičko i radi vežbe koje su joj bile dosadne. Mesec dana je tokom fizičkog odlazila u njegov kabinet i pisala plan.

– Ništa se nije dešavalo. Bio je profesionalan prema meni, a onda mi je rekao da sam slatka. Zbunila sam se u prvom trenutku, ali on je nastavio i rekao mi je da nema potrebe da mu persiram kada smo sami. Osećala sam se nekako slobodnije s njim od kada smo prešli na ti. Nedelju dana posle ovoga sam počela da ga srećem po gradu. Bio je ispred mog ulaza u zgradu, ispred prodavnice… Svaki put kad bismo se sreli, ćaskali bismo o svakodnevnim temama – priča N. M.

https://www.haber.ba/vijesti/region/856782-ispovijest-ona-je-imala-13-godina-on-26-i-predavao-joj-je-fizicko