Kada smo imali 13 godina, terao nas je da pričamo o erogenim zonama. Sve nas je bilo jako sramota. A onda nas je podelio u parove, rekao nama devojčicama da žmurimo i da nas dečaci dodiruju, svuda. I po intimnim delovima...

Ovim rečima danas 48-godišnja T. S, nekada polaznica Miroslava Mike Aleksića, opisuje kako je počinjao Mikin proces indoktrinacije budućih žrtava u takozvanoj školi glume.

Ona navodi da je terao devojčice od 13 godina da pričaju o erogenim zonama. Sa 14, da ih dečaci pipkaju po intimnim delovima. Sa 16 ih je napadno propitivao: “Da li se kšeš? Da li s**vaš?”.

T. S. će u sudskom procesu biti svedok na strani glumica koje su Miku Aleksića optužile za silovanje ili seksualno zlostavljanje. U dramsku grupu Radio Beograda upisala se 1982, kada je imala devet godina.

– Tražio je da zažmurimo, a zatim da nam dečaci rukama prelaze po celom telu, od glave do pete. I po intimnim delovima. Sve nas je bilo jako sramota. Bila sam zbunjena i zgrožena, ali Miki nije smelo da se kaže “ne”! Mika je birao ko će s kim biti u paru. Sećam se, dečak koji je bio sa mnom zvao se Vojkan, prezime sam zaboravila. Mika nas je posle pitao da opišemo kako se osećamo. Jasno se sećam, rekla sam “jezivo”, a on je pobesneo i terao me da tačno opišem. Pokušavala sam sebi to da objasnim kao vežbu glume, jer ćemo to morati i na filmu da radimo. Tek kasnije, kada sam odrasla, shvatila sam koliko to nije normalno. Deca ne snimaju seksi scene! – priča svedokinja T. S.