Nostradamus je čuveni prorok koji je uspio da pogodi mnoge stvari i rekao je kako će veliki rat i treći svjetski rat krenuti sa bliskog istoka, a to se trenutno poklapa sa ovim dešavanjima na istoku.

Naime, najavljeno je kako će za nekoliko sata početi američki vojni napad na Siriju a Rusija koja čvrsto stoji uz Sriji je rekla kako se to neće dogoditi i da će uzvratiti veoma žestoko.

Nakon aktuelnih dešavanja svi mediji bruje o opasnosti koja nam prijeti a to je treći svjetski rat, od toga nas navodno dijele samo sati. Pa se sada mnogi pozivaju na riječi Nostradamusa koji je rekao da najveći sukob na svijetu počinje na bliskom istoku.

On je uspio da pogodi veliki požar koji je zahvatio London, kao i uspon Napoleona ali i Hitlera i čitav scenarijo napada na SAD i svetski trgovisnki centar 2001. godine.

A Pored svega toga smatra se da je on vidio i treći svjetski rat za koga je rekao da će doći do velikog sukoba na bliskom istoku taj skuob će se proširiti po cijelom svijetu između zaraćenih strana i njihovih saveznika.

Sati nas djele od toga da vidimo da li je to proročanstvo tačno.

Izvor: informer.rs