Majka čula glasove u kući pa GREŠKOM učinila nešto NEVIĐENO: Strašna tragedija u porodici, muž je znao istinu… (FOTO)

0
102

Stravična porodična tragedija se desila u Arizoni, kada je 40-godišnja Jui Inue usmrtila svoje dvoje djece čekićem, nakon što je čula nepoznate glasove u kući..

Naime, ova žena je kćerkicu od devet godina kao i sedmogodišnjeg sina lišila života tokom noći u momentu kada su ostali bez struje. Prilikom saslušanja, objasnila je da je čula neke glasove u dječijoj sobi, te je uzela čekić iz ladice bez ikakve baterije i svjetla, a zatim krenula na “lopove”. Kada je čekićem savladala kriminalce, uspjela je pronaći svoj mobitel nakon nekog vremena, zatim osvijetlila sobu i užasnula se prizorom koji je zatekla.

Počela se tresti, zatim je uplakana pozvala policiju koja ju je na licu mjesta uhapsila zbog strašnog čina. Prihijatrijskom analizom je utvrđeno da ona već duže vremena čuje neke glasove u glavi i da je postala mentalno nesposobna za život.

  • Nevjerovatno je to da nije prepoznala kćerkin glas čak ni po njenim kricima, a čak ni od sina kada je počeo da vrišti.

Tvrdila je na saslušanju da su joj glasovi “rekli” da se u sobi njezine djece odvija zločin i skočila je u nadi da će zaštititi djecu svojom reakcijom, no ona im je zapravo oduzela živote. Dokrajčilo je otkriće da je za liječenje i da je glasove samo ona čula. Nije ni znala da je morala ići psihijatru. – izjavio je portparol policije.

Kasnije su komšije otkrile da ju je suprug napustio prije nekog vremena jer nije više mogao podnijeti njezin bipolarni poremećaj i česte rasprave sa djecom. Na saslušanju je bio vidno potresen i priznao da ga je bilo strah takvog scenarija.

Nije mogao pronaći nijedan argument zbog čega bi je iko udaljio od djece, pa je odustao od prijave.