Svima je poznato kako se farba vremenom ispere ili se nekada neka boja ne svidi vama pa ona želite ili da bude svjetlije ili da isperete …

Bez obizra na to koji je razlog želje za ubrzanim ispiranjem ovi trikovi će vam u tome pomoći i veoma brzo ćete skinuti boju sa kose.

Kuhinjsko sirće će proces izbjeljivanja i ispiranja farbe mnogo ubrzati, kosu vam neće oštetiti a brzo će skinuti farbu i sve što treba da uradite ejeste da pomješato vodu i sriće u omjeru 1:1 zatim nanesite na kosu i ostavite 15 minuta da odstoji i onda operite kosu.

Ispiranje sa Vitaminom C je veoma dobar tretman a može vam pomoći limun ili tableta vitamina C, sve što treba je da uzmete sok od limuna ili 5 tableta vitamina C koje ćete istopiti staviti na kosu sat vremena da djeluje i onda isperite i operite kosu.

Kokosovo ulje je veoma dobro za vašu kosu i ono će vam i te kako pomoći kod skitanja farbe, a sve što treba je da zagrijano ulje u toploj vodi naneste na kosu i stavite 2 minuta, zatim umotajte kosu u peškir i ostavite tako sat vremena i sva farba sa kose će preći na peškir.