NE SVIĐA VAM SE TRENUTNA BOJA KOSE : Evo kako da potpuno prirodno skinete boju sa kose

Svima je poznato kako se farba vremenom ispere ili se nekada neka boja ne svidi vama pa ona želite ili da bude svjetlije ili da isperete …

Bez obizra na to koji je razlog želje za ubrzanim ispiranjem ovi trikovi će vam u tome pomoći i veoma brzo ćete skinuti boju sa kose.

Kuhinjsko sirće će proces izbjeljivanja i ispiranja farbe mnogo ubrzati, kosu vam neće oštetiti a brzo će skinuti farbu i sve što treba da uradite ejeste da pomješato vodu i sriće u omjeru 1:1 zatim nanesite na kosu i ostavite 15 minuta da odstoji i onda operite kosu.

Ispiranje sa Vitaminom C je veoma dobar tretman a može vam pomoći limun ili tableta vitamina C, sve što treba je da uzmete sok od limuna ili 5 tableta vitamina C koje ćete istopiti staviti na kosu sat vremena da djeluje i onda isperite i operite kosu.

Kokosovo ulje je veoma dobro za vašu kosu i ono će vam i te kako pomoći kod skitanja farbe, a sve što treba je da zagrijano ulje u toploj vodi naneste na kosu i stavite 2 minuta, zatim umotajte kosu u peškir i ostavite tako sat vremena i sva farba sa kose će preći na peškir.