Vjenčanje je san svake djevojke, ali nije san vjenčanje u bolnici, osim za Heather Mosher čiji je to bio najsretniji trenutak ikada.

A samo nakon 18 sati posljedni najsretniji trenutak. Heather i David su se upoznali 2015. godine i njihova veza je bila predivna i puna sreće sve do decembra 2016 godina kada je kod Heather dijagnosticiran rak dojke i ipak ta infromacija nije spriječila Davida da je te iste noći zaprosi.

” Ona nije ni sumnjala da ću je zaprositi te večeri, a ja sam morao dati do znanja da nije u tome ” Rekao je David

Nakon 5 dana novi pregled je rekao da se radi o jednom veoma agresivnom raku dojke, sljedeće godine je ustanovljeno da je rak krenuo da napada i njen mozak. ” 2017 godine je bila priključena na parate i disala je uz pomoć cijevi .”

” Ona je bila pravi borac i doktori su rekli kako ne znaju koliko će još ona živjeti .” Pa su doktori Davidu rekli da vjenčanje održi ranije, jer se njeno stanje veoma pogrošalo tako da su se 22 decembra 2017 godine njih dvoje vjenčali u bolnici u kapeli.

” Ja sam bio svjestan da su to zadnji naši trenutci i to je bio kao neki sprovod ”

Tom trenutku su prisustvovali svi doktori, prijatelji, porodica i svi koji su se divili ovom paru. Njene riječi su samo bile ” Sada ponosno mogu reći ja sam Davidova žena ”

Nakon 18 sati 23. decembra Heather je preminula tačno na godinu dana od prosidbe Davidove. ” Ona je zaista bila volika ljubav i ja sam je izgubio zauvijek, zbog nje ću se kroz život borit do kraja ” Rekao je David

Izvor: bhpress.info