Glavna vijest u Srbiji u protekla 24 sata što se tiče medijskih ličnosti svakako je bumk informacija da je Jovana Jeremić dobila ili primila otkaz na Happy TV-u. Niko još ne zna šta se tačno desilo iza zatvorenih vrata, jer se Jovana jako brzo oglasila i rekla da je daala otkaz, jer u posljednjih 10 godina od posla nema vremena za svoje rođeno dijete.

Navodno je Jovana napravila dogovor iza zatvorenih vrata sa konkurentimam mto odnosno sa Prva TV. Svi vrlo dobro znamo da se Jeremićka digla u voditeljskom poslu, i da je njen jutarnji program bio gledan skoro kao i kod Jovane Joksimović na K1 televiziji.

Vjerujemo da je i sama shvatila da sada puno više vrijedi, također je i navela da nisu tačne priče da je ona švalerka od Milomira Marića, te da je on njoj kao drugi otac, i da i dalje ima sa njim sjajne odnose, te da su se rastali u lijepom i korektnom tonu. Odmah je na Insta stori objavila i fotku od svoga supruga koji joj je bio podrška u ovakvim trenutcima, i da nije njega jednostavno ne zna da li bi uopšte donijela ovakvu odluku.

Sada se i on oglasio te je bio jak otajnovit, možda i pomalo ljut jer je rekao da zbog njenog posla njihov brak je u pproteklih 10 godina itekako ispaštao. Dijete je raslo bez majke, a ona kao žena nije ispunjavala sve obaveze u krevetu, i ima osjećaj da je to upražnjavala negdje drugo. Jako teške riječi za bračnog partnera, slažete li se sa nama?