Iako je u braku morala je da pronađe srodnu dušu.

Lajla je u braku oko 10 godina i svog supruga mnogo voli, ali i kod nje je došlo do zasićenja i ova žena je odlučila da pronađe pomoć kod drugog muškarca kako bi joj on ispunio sve seksualne potrebe i tako spasio brak sa čovjekom kojeg ona zaista voli.

” Mi smo u braku 10 godina i moj suprug je zaista fantastičan mi imamo porodicu i oboje radi, imamo veoma uspješne karijere mnogo se trudimo da kvalitetno provedemo slobodno vrijeme. ” Rekla je Lajla

Usprkos svemu što se dešava ona je rekla da je kod nje u braku intimnost totalno nestala, a njen suprug isto kao da nema više interesovanja za ovaj dio braka. ” Morala sam da se učlanim na stranicu gdje se traže seksualni partneri kako nebi bila usamljena. ”

Upoznala je nekoliko ljudi, ali zapravo traži srodnu dušu. Želja joj se ostavrila kad je upoznala oženjenog Džejmija. Oboje su u braku i puni su razumjevanje jedno za drugo. Stalno se čuju, preko dana idu na kafu. Kako je upoznala njega nestao je pritisak u braku i nije odgorčena na mužu koji ne želi da bude intiman sa njom. Jednostavno uživaju sa djecom i njihov brak je kvalitetniji i bolji, a oboje su sretni.