Jedan od najvećih strahove koje imaju muškarci i žene kada su braku jeste prevara, a ovo su 3 žene koje su prevarile svoje muže ali i razlog te prevare.

” Nakon svoje prevare cijeni sve svoje ” Nakon 7 mjeseci veze počela je varati svog momka, a ona to priznala svoj momku koji je rekao je da njihova veza veoma snažna tada sam prekinula sa ljubavnikom preko poruke, od toga dana ja i momak smo postali mnogo sretniji.

” Ja sam se osjećala stalno usamljeno ” bila je u braku 19 godina, a muž je provodio previše vremena na poslu pa je krenula da ga vara sa kolegom, imalu su slične interese i bila je mnogo opuštenija sa njim, djelili su komplimente, a ona nakon osjećaja krivnje sve je priznala suprugu, a on je to sve shvatio i počeo je da provodi više vremena sa njom.

” Dugo sam trpila prevaru pa sam odlučila da se osvetim ” Saznala je da je muž vara dok je ona bila trudna pa mu se osvetila, saznala je da je vara sa 6 različitih žena, a tada sam počela jednu priču sa svojim bivšim momkom na kraju sam ih obojicu ostavila u nadi da ću pronaći pravog muškarca.