Vole loše vijesti dolaze od Kolina Šefa neurohirurga koji se brine o zdravstvenom stanju najboljeg i legendarnog vozača i šampiona Formule 1.

 

Prošle su 4 godine od kako je Mihael Pumaher doživio tragičan pad na skijanju, povreda koja je nastala odvela ga je u duboku komu. Mnogi ljudi misle i nadaju se da će se njemački vozač oporaviti kad tad, ipak njegov neurohirig govori da je to nemoguće

” Njegovo zdravstveno stanje se neće popraviti, jer je takva priroda povrede i sve informacije koje imamo nam govore da je njegov mozak pretrpio ogromnu štetu i zbog toga njegov mozak ne može da funkcionište, teško će doći do bilo kakvog poboljšanja i sigurno se situacija neće popraviti ” Rekao je Kolin.

” Šumaher je može da priča, možda je nakada u stanju da nešto pokaže rukom a možda se to samo čini ljudima koji budu uz njega, možda on uživa u pogledu na djecu ili kada sluša muziku koju voli “.

” Ne moguće je da se on oporavi, jer je izgubio sve mišiće, čak i da je otvorio oči i krenuo da priča opet bi došlo do gubljenja memorije, tako da on nikada ne može biti ista osoba, a što se tiče oporavka svaki mali napredak je za njega velik ” Izjavio je Kolin Šerif.