Pune tri godine u kući Ane V. (34) iz Viskonsina odigravala se prava krimi priča, a da ona nijednog trenutka nije posumnjala u to. Ova Amerikanka udala se za bivšeg vlasnika jednog od uticajnijih klubova iz Medisona, čiji su roditelji svojevremeno imali buran život. Suprug Kevin rekao joj je nekoliko puta da želi miran, porodičan život i Ani se činilo da su takvo “gnezdo” i napravili, sve dok jednog popodneva u kuhinji, kad je poželela da popije čaj nije pronašla više od 50.000 dolara.

Ana je u maloj ispovesti na jednom forumu za odnose muškaraca i žena u braku na Fejsbuku rekla da je mislila kako je suprug Kevin napravio nešto loše i da sada u povećoj kutiji za čaj ispod njega krije veliki novac.

– Oboje, kao i sin jako malo pijemo čaj i nekako mi je i bilo logično kad sam videla veliku svotu novca da ga je Kevin baš tu sakrio. Pomislila sam da je podigao s računa u želji da ponovo posle epidemije uđe u posao s klubovima. Prolazilo mi je kroz glavu da možda želi da me ostavi, pa čuva novac za beg. Svašta mi je padalo na pamet. Zato sam ga uveče sačekala da dođe kući i pitala sam ga o čemu se radi. Negirao je da je to njegovo, mada nije bio ubedljiv. Posvađali smo se i tek posle dva dana otkrila sam o čemu je reč – kaže Ana.

Ispostavilo se da se Kevinov otac (56) domogao neprijavljenog novca u poslu sa nekretninama i želeo je da sakrije tu sumu ukoliko bi mu jednom policija došla na vrata.

više pročitajte: https://objektiv.rs/vest/652298/ana-u-kutiji-za-caj-nasla-ogroman-novac-muz-negirao-da-je-njegov-sve-dok-nije-saznala-sokantnu-istinu/