Popularni pjevač Đani Trajković je od kako se pojavio na muzičkoj sceni, uvijek pravio lom gdje god da se pojavi. Vjerujemo da ste do sada čuli za onu krilaticu koja vlada u narodu a koja kaže “No Đani no party”. On je pjevač koji i nema baš neke kvalitetne pjesme i prosječan je pjevač, ali kada su u pitanju njegovi živi nastupi, tu nastaje pravi haos i uvijek se tražila karta više.

Vjerujemo da ste do sada svi upoznati sa njegovim ponašanjem u toku prvog talasa korona virusa u martu prošle godine, kada je nastupao u Beogradu u jednom hotelu, sa još par pjevača, a kada je policija došla na lice mjesta svi su bili privedeni i zaradili su po mjesec dana kućnog pritvora, koji bi se pretvorio u pravi zatvor, ako prekrše tu naredbu.

I kasnije, u idućim mjesecima su se i on i njegova supruga Slađana uvijek javljali i žalili kako im je teško jer je Đani u nemogućnosti da radi, pa tako dnevno cijela porodica mora da preživi sa samo 100 eura? Ova njihova izjava je izazvala jako veliko negodovanje kod cijele srpske javnosti koja ih je prikucala na stub srama.

Na kraju su izvalili da im je teško jer nemaju 20.000 eura mjesečno za rate njihova 3 stana koja su kupili u Beogradu na vodi. Kako se šuška, sva ova dešavanja su zbog njegovog poslovnog partnera iz Austrije koji se bavi mutnim radnjama.