Tako se danas Suzana Mančić prisjetila vremena kad je izvlačila čarobne kuglice. Ona je bila prava zavodnica bez premca, a za njom je uzdisala cijela bivša Jugoslavija, a muškarci su na brojne načine pokušavali da je osvoje. Suzana je davno iza sebe ostavila izvlačenje kuglica i danas je još uvijek zovu najljepšom Loto djevojkom. Njoj su kuglice donijele status ikone pop kulture, a fanovi su joj slali stotine pisama u jednom danu, a poznato je kako su joj nudili brakove, putovanja, traktore, a ostavljali joj cvijeće pored vratima, a neki su znali da spavaju u liftu.

“Podsjetila sam se dobrih starih vremena, i izvlačenja brojeva Loto igre na sreću, u studiju RTS, snimanje dokumentarnog serijala Ikone. Loto bubanj prastar, a ja se još uvek nekako držim”, napisala je Suzana u opisu slike na Instagramz na kojoj pozira u crvenoj košulji i u plavim pantolama. Također, prije nekoliko dana su se pojavile slike iz njene mladosti kooje su dobile dosta pozitivnih komentara. Neki su se složili kako izgleda kao vino što starija to je bolja.

Suzana je pjevala, glumila u filmovima i serijama, a vodila je i zabavne emisije, čak je pisala i knjige. Također, ona je već dvije godine u penziji, ali i dalje radi punom parom. Kad nema vremena ona voli da provodi vrijeme na imanju koje je dobila od svog oca. Suzana ima jednu malu kolibicu tamo, pa sjedne i gleda zelenilo, sluša ptice, a zna ponekad da kopa baštu.