Na društvenim mrežama osvanula je nesvakidašnja objava sa fotografijom kontrolnog testa jednog učenika. Dečak se, po svemu sudeći, nije dobro pripremio za ovu proveru znanja jer je imao važnija posla!

Naime, na fotografiji testa na kojem je dobio dobru ocenu (3), može se uočiti kako je zabrinuti dečak svojoj nastavnici ostavio poruku na koju mnogi nisu ostali imuni:

– Nastavnice, radio sam ovaj kontrolni pod pritiskom, zato što sad će derbi u subotu! – iskreno se požalio on, a da situacija bude još simpatičnija i nastavnica mu je odgovorila:

Ispod objave su ubrzo počeli da se nižu komentari u kojima ljudi šalju poruke podrške i oduševljenja upućene dečaku:

Budući da su se mnogi pitali ko je nastavnica koja je očigledno imala razumevanja za dečakovu muku, u komentarima se obratila i jedna devojka koja je rešila ovu nedoumicu.

-Nastavnica je moja sestra, tada je predavala matematiku u OŠ “Mihajlo Pupin” u Batajnici. Naš drug je radio marketing u Zvezdi u to vreme i kad je video ovu Slađaninu objavu na Fejsbuku organizovao je malom mislim neki odlazak na utakmicu, više se ne sećam – otkrila je ona.

Iako je možda bilo važnije dobro se pripremiti za proveru znanja i temeljno preći gradivo iz udžbenika, činjenica je da su se svima događali slični problemi tokom školovanja. Ipak, da se iskrenost ipak isplati svedoči i slučaj ovog dečaka koji je test ipak položio sa dobrom ocenom!