Ova Engleskinja priznaje da nikako ne želi da okonča aferu koju ima sa svojim svekrom: ” Znam da ne bih smjela da se u tajnosti viđam s ocem mog muža, ali ne mogu da odolim iskušenju. Moj muž djeluje patetično i nemoćno u poređenju sa svojim moćnim ocem – priznaje ona, pa dodaje: Muž me stalno zapitkuje zašto sam stalno nervozna i nezainteresovana. Pa, kako da mu kažem da je njegov otac zaslužan što sam se od djevojke pretvorila u ženu” – navodi žena te u svojoj ispovijesti nastavlja..

-Sve je počelo kada je moj muž slomio nogu dok je igrao fudbal. Jedne noći sam se sa svekrom vraćala kući i pozvala sam ga na piće. Tada se ništa nije dogodilo, ali bilo je jasno da postoji mnogo seksualnog naboja između nas. Sljedećeg dana sam odlučila da uhvatim “bika za rogove”! Bilo je dovoljno da mu pošaljem kratku poruku: Želim te, a on se svjetlosnom brzinom stvorio u našoj kući. Naš prvi seks je bio brz i eksplozivan.

Ljubio me je po cijelom tijelu i nikada u životu nisam doživjela takav orgazam. Naš vikend požude se nastavio i narednog dana, i bukvalno nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog” – napominje ona.

Dalje u nastavku svoje ispovijesti ova nevjerna Engleskinja otkriva i ove stvari: ” Kada se suprug vratio kući, nastavila sam da se u tajnosti viđam s njegovim ocem. Vodimo ljubav gdje stignemo, u njegovoj kancelariji, kolima ili u kući njegovog najboljeg prijatelja. Sada sam u ogromnom problemu jer moj muž stalno priča o preseljenju u Australiju. Tamo mu je ponuđen posao u brodogradilištu, a našlo bi se i neko zaposlenje za mene. Ali, kako bih uopšte mogla da odem kad moj čovjek iz snova živi samo jedan kilometar od mene” – zaključila je žena.