Evrovizija odavno nije samo muzički spektakl. Od pevača se očekuje ne samo dobar glas već i fenomenalan scenski nastup – koreografija, specijalni efekti a pre svega i kostimi, od koji se očekuje da budu autentični, inovativni, drugačiji, ekscentrični, novi…

Ove godine izgleda da je jedna kombinacija dominirala – srebrni kostimi sa kristalima, i to čak četiri puta.

Predstavnice Albanije, Moldavije, Kipra i Malte nastupile su u skoro istim kostimima.

“Jednostavan za nošenje, od jutra do večeri, univerzalana uniforma”, “pola Evrovizije nosi istu odeću”, “Jeste li ih kupile na rasprodaji”, samo su neki od komentara.

Izgleda da je ove godine trend na Evroviziji glasio: “srebrno, usko, sa kristalima” ili “samo neka šljašti”, što se zapravo mnogo i ne razlikuje od svetskih modnih trendova, doduše od pre par godina, pa eto i odgovora na pitanje koje muči ljude širom Evrope.

Podsjetimo, članice sastava Hurricane Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenije Knežević odvele su pesmom “Loco, loco” Srbiju u finale Evrovizije koje će se održati u subotu, 22. maja u 21 čas, a naše devojke nastupiće pod rednim brojem 8.

Naime, na fotkama sa nastupa koji je “zapalio” Arenu u Roterdamu vidi se kako je Kneževićeva u jednom momentu digla tri prsta, što je Veljku zapalo za oko, te je putem Instagrama reagovao na Uragankin potez.

“Svaka čast, Ksenija!”, napisao je on preko njene fotografije.