Šokantno u Zvijezdama Granda – takmičar sišao sa bine i pljunuo Jelenu Karleušu

Zvezde Granda su već duže vrijeme najpopularnije muzičko takmičenje u regionu gdje se pojavljuju talenti željni dokazivanja. Sve je počelo dvije hiljade četvrte godine i svake je godine sve masovnije ali i jače.

Mnogo je obih koji su prošli korz ovo takmičenje, neki su sada već jako afirmisani pjevači ali su postali poznati širom regiona. Aktuelna sezona je postala poznata po sukobima među članovima žirija a jedna poznata srpska diva je Jelena Kareluša.

Važila je ona uvijek za kontroverznu ličnost po ptanju stavova govora ali i muzike i stajlinga. Poznata je ona kao osoba koja nema dlake na jeziku i uvijek je spremna svima reći sve u lice. Neki joj zamjere na tome prije svega jer su njeni vokalni kvaliteti osporavani jer ni nema istog sama.

Jeleni taj nedostatal nije smetao da ona postane veliki šoumen a izgadila je i jako veliku karijweru. Kada je u pitanju moda Karleuša spada među najosvještenije osobe i ona svojim raznim komabinacijama u odijevanju privlači pažnju na društvenim mrežama.

Uradila je ona sve što se moglo plastičnim operacijama i važi za jednu od najatrkativnijih pjevačica. Nedavno je Marina Š. izjavila kako joj je kandidat slao poruke da ga podrži tokom glasanja i svi su bili ljuti zbog toga a jeleni je azsmetalo najviše. Počela ga je vrijeđati a on se odlučio na radikalan potez i prišao joj je pa je pljunuo u lice. Svi su bili šokirani a taj dio je isječen.