Ponovno danas donosimo jako tužne vijesti iz Srbije, a vjerujemo da svi znate poznatog novinara i pisca milomira Marića, koji trenutno radi kao voditelj na TV programu Happy i koji vodi programe Ćirilica i Goli život…

On je napravio i mnogo intervjue i sa ostalim komunistima 1980 ih godina, koji su mu služili da napiše knjigu koja nosi naziv “Deca komunizma”, koja je postala jako poznata u bivšoj državi. Milomir se ranih 1990 ih godina vratio nazad u Beograd, gdje se oženio sa svojom sadašnjom suprugom Mirjanom Marković koja je imala svoju kolumnu u magazinu u to vrijeme.

Također ona je bila više puta ismijavana zbog svoje poetske naivnosti. Kasnije se razveo od Mirjane, pa je upoznao Vesnu Radusinović sa kojem je već par godina u braku. Međutim, njena majka je bila dugo vremena jako bolesna, a jutros je javljeno da je porodica Milomira Marića u velikoj žalost zbog smrtnog slučaja. Kako smo saznali njena je majka nažalost premina, a to je ona sve objavila na društvenoj mreži instagram.

Kako smo vidjeli Vesna je objavila na Instagramu vijest da je njena majka izgubila bitku sa životom. Stavila je njenu sliku i napisala je sljedeće: “Draga mama … spavaj spokojno jer te sada više ništa ne boli ..oprosti što sam ti obećala i slagala te za kafu na terasi ispred kuće čim grane proljeće i ti ozdraviš ….a i za prve trešnje i jos jedan odlazak do Budve pa da zastanemo kod Brajića ..odakle nakon našeg Cetinja puca pogled na more.. oprosti za sve što nikad nisam stigla da ti kažem..reći ću ti kada se jednog dana ponovo sretnemo ti i ja.. zato spavaj mama sada .. jer se moja duša raspada”, napisala je ona u objavi.