Kazahstanka po imenu Žanar nedavno je saznala da je trudna u 45. godini, što je bila iznenađujuća vijest kako za nju, tako i za cijelu porodicu, imajući u vidu da već ima odraslu djecu koja studiraju.

I dok je ona bila sretna što u utrobi nosi još jedan život, njena porodica je protiv toga, a muž joj je ljutito rekao da mu je “dosadilo” i da ne želi ponovo da odgaja bebu, piše Nur.kz.

Žanar se udala sa 19 godina, a njen muž je tri godine stariji. Rano stupanje u brak nije ih spriječilo da završe studije, a imaju i dvoje djece, od koje stariji sin ima 24 godine


– Suprug i ja smo prošli puno toga. Na početku porodičnog života unajmili smo stan, morali smo da kombinujemo učenje sa odgajanjem djece. Sjećam se kako smo čak i štedjeli na hrani. Bilo je i perioda kada smo željeli da se razvedemo. Moj muž je sebi našao ljubavnicu, jedva smo spasili brak. Sada se situacija popravila. Suprug ima dobar posao, a ja sam glavni računovođa u privatnoj kompaniji – kaže Žanar.

Ona je nedavno počela da se osjeća loše i bila je izuzetno slaba. Pomislila je da je umorna od posla, ali je svakako posjetila ljekara, gdje ju je sačekalo iznenađenje.

– Ispostavilo se da sam trudna. Iskreno, ova vijest me je šokirala. Kada sam došla sebi, bila sam presretna i već sam počela da smišljam muška ili ženska imena za bebu – navela je ona.

ostatak možete pročitati https://www.haber.ba/zanimljivosti/svastara/856260-zatrudnila-sa-45-godina-pa-rijesila-da-obraduje-muza-i-djecu-poslije-njihove-reakcije-svijet-joj-se-srusio