Prisjetit ćemo se incidenta koji se desio do prije godinu dana a možda i više, kada je novinarka WSAV News stanice – Aleks Bozarđijan doživjela seksualno uznemiravanje usred trke sa koje je izvještavala. Naime, ovaj slučaj se desio 9. decembra 2019. godine u gradu Savana na lokalnoj trci, kada ju je Tomas Kalovej, onako usputno, lupnuo po zadnjici uz komentar da je lijepa.

Dok je Aleks ostala bez reči, milionski auditorijum tražio je momentalno kaznu za trkača.

Videvši kolika se prašina podigla oko tog poteza, Kalovej se uveče pojavio sam u policijskoj stanici i javno se izvinio Aleks.

Tada je prošao skoro nekažnjeno, sa samo 300 dolara zapravo, ali interesantno je da je sada u januaru 2021. godine uradio nešto još gore!

“Kalovej je napao ženu u tržnom centru koja je stajala pred kasom ispred njega. Prvo ju je štipnuo a kada ga je gurnula, lupio joj je šamar i pljunuo je. Priveden je i biće žestoko kažnjen”, poručila je policija Savane.

Korisnici društvenih mreža kao i novinari WSAV News stanice podsetili su na incident između reporterke i Kaloveja naglasivši da ko jednom ispolji ovakve manire kao on na trci, teško da će se zadržati samo na tome.

“Videlo mu se po faci još na trci da je predator”, pisali su ljudi u komentarima.