Marija Šerifović uspjela je smršaviti sedam kilograma u mjesec dana uz specifičan plan prehrane. Slavne osobe, unatoč svojoj ozloglašenosti, još uvijek su ljudi i susreću se s tipičnim problemima, poput problema povezanih s težinom. Poznata pjevačica je na nedavnom nastupu odlučila podijeliti svoju jednostavnu strategiju rješavanja viška kilograma koji ju je mučio, prenosi Telegraf.rs.

Naravno, nije djelovala na svoju ruku; nego se odlučila obratiti nutricionistu, a učinci su bili vidljivi odmah. Marija je detaljno opisala svoje dnevne obroke i strogu rutinu koje se pridržava, naglasivši da neće započeti svoj zdravi doručak bez prethodnog popijenog napitka.

Studiju su predstavili pjevači koristeći zeleni čaj, napitak koji obiluje sastojcima poput katehina, poznatog po tome što potiče mršavljenje i razgradnju masti. Nakon ovog hranjivog napitka uslijedio je doručak. U obroku je bila palenta, koja se može kuhati u vodi. Maria često u palentu ubacuje nemasni sir.

Maria je podijelila svoje preferencije za doručak, spomenuvši da uživa u palenti, koja je puno boljeg okusa kad se napravi s maslacem; no odlučuje se kuhati u vodi i miješati s nemasnim mladim sirom. Voli i zobene pahuljice u kombinaciji s jabukom, kivijem i šakom badema, a povremeno doda i suhe šljive. Iako ga ne jede često, smatra da je kriška hranjivog kruha vrlo ukusna kada se prelije purećim prsima, zelenom salatom i rajčicom.

BONUS TEKST:

Marija Šerifović, rođena 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu, predstavlja jednu od najuspješnijih i najpoznatijih pevačica Srbije. Njezina karijera započela je 2003. godine, a brzo je stekla popularnost zahvaljujući svom emotivnom i snažnom glasu, kao i autentičnim interpretacijama. Deo njenog muzičkog nasleđa dolazi od njene majke Verice Šerifović, koja je poznata folk pevačica.

Najveći trenutak u Marijinoj karijeri dogodio se 2007. godine kada je osvojio natjecanje Pesma Evrovizije s pjesmom “Molitva”. Ova pobjeda bila je prva za Srbiju na ovom uglednom europskom natjecanju, a pjesma je postala hit diljem svijeta. Njena moćna balada i stil izvođenja osvojili su srca publike globalno.Nakon Evrovizije, njezina je karijera doživjela još veći uspjeh. Objavila je niz albuma, ameđu najpoznatijim hitovima su pjesme kao što su “Pametna i luda”, “11”, “Sama i nervozna” i mnoge druge. Marija je poznata po tome što se ne drži strogog žanra, već se kreće između popa, rocka i folka, čime je privukla širok spektar obožavatelja.

U svjetlu glazbenog uspjeha, Marija je vrlo iskrena kada je riječ o svom privatnom životu. U svojoj autobiografskoj knjizi i filmu “Ispovest”, otvoreno je govorila o svom životu, izazovima i svojoj seksualnoj orijentaciji, što je izazvalo značajnu pažnju javnosti.
Marija Šerifović također je mentorica u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”, gdje pomaže mladim talentima u razvoju njihovih karijera. Njena strast prema muzici, profesionalizam i iskrenost čine je jedan od najcjenjenijih umjetnika u ovom regionu.Poznata po svojoj otvorenosti, snažnom karakteru i neuništivoj energiji na pozornici, Marija uživa veliki ugled u Srbiji i širom Balkana. Njen doprinos muzici i popularnoj kulturi je neosporan.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here