Kako se studeni bliži i listopad bliži kraju, na horizontu je jedna značajna astrološka pojava. Konkretno, očekuje se pun Mjesec u Blizancima, što označava završetak određenog životnog ciklusa. Ovaj trenutak predstavlja priliku koja usklađuje emocije sa sviješću, često pojačavajući žudnju za izražavanjem, razmjenom ideja i potragom za novim spoznajama.

  • Simbol Blizanaca utjelovljuje kvalitete kao što su inteligencija, znatiželja, društvenost i prilagodljivost. Na vrhuncu Mjesečevog položaja unutar ovog znaka, pojedinci bi mogli biti skloniji razgovoru, druženju i razmjeni ideja s onima oko sebe. S obzirom na nestalne karakteristike Blizanca i njegova raznolika iskustva, emocionalne fluktuacije mogu biti izraženije nego inače tijekom ove faze.

Ovo vrijeme predstavlja vrijednu priliku za mudro korištenje vremena zadubljivanjem u nove interese, stjecanjem znanja ili širenjem perspektiva kroz interakciju s različitim pojedincima. Bitno je priznati da ovaj val energije može rezultirati rastresenošću ili površnošću, naglašavajući nužnost postizanja ravnoteže između istraživanja i fokusa. Pun Mjesec u Blizancima naglašava važnost komunikacije, obrazovanja, umrežavanja i potrage za novim prilikama.

  • U ovoj fazi može se doživjeti priljev energije koji potiče razmjenu ideja i znanja. Astrološki autoriteti tvrde da se emocionalno stanje pojedinca često povezuje s punim Mjesecom. Smatra se da ova posebna mjesečeva faza utječe na emocije, što dovodi do pojačane samorefleksije, usredotočenosti na specifične karakteristike osobnosti i intenziviranja određenih životnih iskustava.

Osobe rođene u astrološkim znakovima Blizanaca, Strijelca, Djevice i Riba mogu se susresti s poteškoćama za vrijeme Punog Mjeseca u Blizancima. Kako se približava kulminacija vaših nedavnih nastojanja, mogli biste osjetiti potrebu da iskreno artikulirate svoje misli i mišljenja, bez obzira na potencijalne posljedice. Međutim, i dalje je ključno biti oprezan u komunikaciji kako biste spriječili bilo kakve neželjene štetne učinke.

STRIJELAC

U 2025. bit će provedena temeljita procjena svih zamršenih emotivnih odnosa. Ovom procjenom utvrdit će se očekivana dugovječnost svake veze. Osim toga, važno je da osobe koje su trenutno u braku shvate mogućnost približavanja krize.

RIBE

Izlazak punog Mjeseca u Blizancima označava značajnu prekretnicu na vašem profesionalnom putu. Do 27. studenog vrlo je vjerojatno da ćete iskusiti snažnu sklonost da promijenite trenutne okolnosti zaposlenja ili čak da promijenite cijelu svoju karijeru.

DJEVICA

Za vrijeme punog Mjeseca mogu se pojaviti sporovi među članovima obitelji i problemi vezani uz stanovanje. Preporuča se izbjegavati sukobe s rodbinom u to vrijeme. Primarna poruka je da se klonite donošenja emocionalno vođenih odluka dok je Pun Mjesec na snazi.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here