Suprug Helene Topalović Dragan Aleksić, pre veze sa njom, imao je vezu sa Jelenom Dimit, bivšom voditeljkom televizije „Hepi“, oženjen Jelenom Dimitrijević i ima jedno dete.

Ćerka Milana Topalovića Topalke Helena prošla je kroz pakao nakon veze sa Draganom Aleksićem. Prema pisanju medija, voditeljka nije znala da njen suprug ima drugu ženu, pogotovo što je bila u veoma dobrim odnosima sa ćerkom folk pevačice.

– Jelena i Topalko su u jako dobrim odnosima, poznaju se dugi niz godina i Topalko je često gost u svim emisijama koje ona vodi – kaže izvor blizak zadivljujućoj plavuši, dodajući da je Said Jelena otkrila nevjeru tek nakon njihovog zajedničkog. veza se pojavila na fotografiji aerodroma na kojoj se vidi kako njen muž grli Topalkinu kćer.

Dragan je očigledno putovao sa Helenom, koja je rekla da je na službenom putu. Izvori kažu da je čak lagao o odlasku u Dubai, gde ima posao i gde on i Jelena žive godinama, ali u stvarnosti je svoju ljubav vodio u Egipat – kroz koji Jelena trenutno prolazi. Telefon joj je zvonio bez veze i svi su trebali nešto da joj kažu, da je pitaju. Štaviše, otkako je ova stvar izašla u javnost, Jelena je nastavila da dobija razne informacije o Heleni i Draganu, kao i njihove zajedničke fotografije. Izvori su tada rekli da joj je bilo teško jer nije znala kako da sve to objasni sinu i porodici.

VEŽBANJEM JAČATE SVOJE SRCE: Ako redovno radite ove vežbe, poboljšavate rad najvažnijeg organa u vašem telu

Očekivano trajanje života u velikoj mjeri zavisi od zdravlja vašeg srca. Ove vježbe će pomoći u jačanju ovog važnog organa i smanjiti vjerovatnoću srčanih problema. Kombinacija istezanja, aerobnih vježbi i kontrole daha imat će pozitivan utjecaj na vaše zdravlje. Ovih 5 vježbi ne samo da pozitivno utječu na rad srca, već pomažu u normalizaciji krvnog tlaka, funkcije unutrašnjih organa i ublažavanju stresa.

1. Jednostavne poze za turskog Cedija Ova vježba se fokusira na duboko disanje, smanjenje stresa, povećanje kapaciteta pluća i regulaciju krvnog tlaka. Osim dobrobiti za zdravlje srca, vježba također može ojačati vaša leđa. Prekrižite listove, raširite koljena i stavite svako stopalo ispod drugog koljena, sa nogama savijenim u kolenima i prema trupu. Stavite ruke na koljena (dlanovi prema gore) ili na koljena (dlanovi prema dolje). Trtičnu kost privlačimo prema podu, pritiskajući lopatice na stražnji dio gornjeg dijela tijela, bez savijanja donjeg dijela leđa ili guranja donjih rebara naprijed.

2. Planinska poza Ova vježba će pomoći u poboljšanju držanja i regulaciji krvnog tlaka. Stanite sa spojenim nožnim prstima i blago razmaknutim petama. Podižemo i širimo nožne prste i jastučiće i glatko ih postavljamo na pod. Ljuljali smo se napred-nazad. Glatko smanjujemo ljuljanje ravnomjernom raspodjelom težine na vaša stopala. Zatežemo mišiće bedara i podižemo koljena bez naprezanja donjeg abdomena. Podignite gležnjeve kako biste ojačali unutrašnji luk. Sada zamislite snop energije koji teče od unutrašnje strane bedara do prepona, odatle kroz centar tijela, kroz vrat i glavu i kroz vrh glave. Okrenite kukove blago prema unutra. Povucite trtičnu kost prema podu i podignite stidnu kost prema pupku. Pritisnuli smo lopatice uz leđa, sada ih raširimo i opustimo. Bez guranja rebara naprijed, podižemo gornji dio grudi prema plafonu. Raširite ključnu kost. Ruke slobodno vise. Držite vrh glave iznad središta karlice, bradu paralelnu s podom, opušteno grlo, a jezik ravno na dnu usta.

3. Veliki nožni prst Vježbanje pokreće krv u srce, stimulirajući i poboljšavajući rad srca. Također normalizira rad probave, jetre i bubrega. Stanite uspravno, sa unutrašnjim stranama stopala paralelnim i udaljenim 15 cm. Zatežemo mišiće na prednjoj strani bedara i podižemo koljena. Držeći noge ispravljene i izdišući, savijte se naprijed od kukova, povezujući tijelo i glavu. Kažiprst i srednji prst stavljamo između velikog i drugog nožnog prsta. Savijamo ove prste i čvrsto uhvatimo palac na nozi, obavijajući palac oko druga dva prsta. Na udah podižemo tijelo kao da stojimo i ispravljamo laktove. Izvucite prednji dio tijela. Podignite gornji dio grudi što je više moguće, ali podignite glavu kako biste izbjegli pritisak na potiljak. Čelo se opustilo. Izdahnemo, savijemo ruke u laktovima i sa strane, ispružimo nožne prste, izdužimo prednji i bočni dio tijela i polako se naginjemo naprijed.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here