Pevačica Milica Todorović prekinula je vezu sa Lazarom Granićem i sada bivša manekenka govori o razlazu.,

Prema pisanju lokalnih medija, Lazaru se dopada Luna Giorgani i ovoga puta je prokomentarisao njih – konačno ću vam otkriti veliku tajnu! Pa, ne poznajem ni Lunu Giorgani, nikada je u životu nisam sreo, niti sam se zaljubio u nju – rekao je Granich na Instagramu.

Podsetimo, Milica Todorović je potvrdila vest o raskidu sa romantičnim partnerom. – Da, Lazar i ja nismo zajedno. Upravo smo se razišli. Imamo dobar odnos, čujemo se s vremena na vrijeme, ali to je to. “ rekla je Milica za medije.

Manekenka potrošila preko 150 000 Eur da produži noge: Sada se kaje, nesnosni bolovi prave joj problemima u karijeri

Plastične operacije se ponekad rade nepotrebno zbog lepote, pa se obično kaje, ali nemačke manekenke su otišle i korak dalje. Nemačka rijaliti zvezda Theresa Fischer, poznata po operacijama produženja nogu, pati od bolesti kostiju. Osjećaj je bio još slađi od svih operacija koje su uključivale slomljenu butnu kost i potkolenicu. Ovaj 32-godišnji glumac nedavno je bio primoran da se povuče iz njemačke verzije “Ratova zvijezda” zbog infekcije kostiju. Između 2016. i 2022. Tereza je potrošila više od 150.000 eura na razne operacije kako bi povećala svoju visinu sa 1,70 metara na 1,84 metra.

Nakon što je stigla na Tajland kako bi snimila petu sezonu serije “Bitka”, koja je počela da se emituje na RTL2 prošlog mjeseca, bivša takmičarka “Sljedeći top model Njemačke” pretrpjela je zdravstveno stanje koje ju je spriječilo da učestvuje u novoj emisiji. Prije pojavljivanja u emisiji, Tereza je patila od bolova, rekavši 10. aprila: “Imala sam periostitis i imala sam strašne bolove u lijevom listu.” UConn Health je objasnio da je periostitis uzrokovan upalom periosta, sloja vezivnog tkiva koji okružuje kosti, a uzrokovan je mnogim operacijama koje je imala – samo pet na lijevoj nozi. Stanje je često kronično i zahtijeva kontinuirano liječenje. Nije isto kao stres fraktura ili udlage potkoljenice. Nakon operacije Terezijine kosti su odsječene i fiksirane metalnim šipkama, a ona je pretrpjela dvije infekcije kostiju.

Njemačka zvijezda provela je nekoliko godina na operaciji i oporavku prije nego što je odlučila da poveća dužinu nogu za 14 centimetara. Do sada je bila u stanju da se kreće na tabletama protiv bolova, ali izbjegava preveliki pritisak na noge, posebno na lijevu nogu, koja je bolnija. Međutim, rekla je da joj je snimanje rijalitija predstavljalo izazov, posebno kada mora brzo da trči ili da se kreće po setu: “Kada moram malo da trčim ili trčim brže – sa metalom na nogama, trčanje je čudno” . Prije samo nekoliko mjeseci, navodno je tokom zdravstvene kontrole otkrila da fibula na jednoj od njenih nogu ne raste kako je planirano. Sada, Tereza je željna dana kada će metalni potporni stubovi moći da se uklone, rekavši: “Čeznem za danom kada će ovi metalni potporni stubovi konačno izaći”, piše Daily Mirror.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here