Na estradi u Srbiji nedavno je zabeležen niz razvoda parova za koje se ranije verovalo da žive u romantičnim vezama. Početni okidač ovog trenda bio je razvod poznatog pevača Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline. Melina Džinović, poznata modna dizajnerka, i pevač Haris Džinović, koji su bili u braku 22 godine, nedavno su doneli tešku odluku da okončaju svoj brak.

  • Njihova je zajednica zapečaćena 2014., a s vremenom su dobili dvoje dragocjenih potomaka: Ginu, njihovu voljenu kćer, i Khana, njihovog dragog sina. Vijest o njihovom razvodu iznenadila je mnoge, posebno imajući u vidu Melininu duboku ljubav prema svom uskoro bivšem suprugu. Tijekom naše trogodišnje veze otvoreno je priznavala svoje sporadične trenutke ljubomore. U tim sam ranim fazama doživio duboko grižnju savjesti zbog svog ponašanja, prepoznavši da ono odražava karakteristike pravog psihopata.Uključivanje u temeljita i invazivna ispitivanja, pedantno ispitivanje njegovih telefonskih zapisa i izvoda kreditne kartice, dok sam vješto postavljao pogrešna pitanja koja su ga zabavljala, bio je moj pristup. Dugo sam se držao pogrešne ideje da posjedujem izniman intelekt. U nedavnom intervjuu koji je vodila za naš list, Melina je iznijela svoje viđenje ove stvari, ističući da smatra da su takvi postupci ponižavajući za žene.

    Nakon što je shvatila da je u razdoblju od tri godine postojao potpuni izostanak dokaza koji bi upućivali na bilo kakvo nevjerno ponašanje, naposljetku je donijela odluku o oslobađanju emocija ljubomore i otkrila da su se one znatno smanjile. Dizajnerica je naglasila ogromnu podršku koju dobiva od pjevačice u svakom aspektu svog života. Otvoreno je priznala ključnu ulogu koju je odigrao Harris u pružanju nepokolebljive potpore, neprekidno je nadahnjujući da teži napretku bez da je opterećuje.

Zahvalnost koju je osjećala za njegovo vodstvo bila je očita jer mu se često obraća za savjet o nizu tema. Prije nego sam upoznao Harisa, cijeli moj svijet se vrtio oko obrazovanja, uključujući obrazovne ustanove, ekskurzije i evaluacije. Duboka povezanost koju sam njegovala sa svojim voljenima, zadivljujući filmovi i izvanredna književna djela imali su neizmjerno značenje u mom biću. Ipak, s mlade dvadeset dvije godine, moj život je skrenuo s puta kada sam stupila u brak s Harisom.

Prihvaćanje odgovornosti majčinstva podarilo mi je neodoljiv osjećaj radosti, dajući mi slobodu da se povežem s Harisom i sudjelujem u dubokim dijalozima. Često ga osvajam upitima koji se tiču ​​moje čežnje za pustolovinama na otvorenom. Osoba odgovorna za stvaranje ‘Storyja’ odigrala je ključnu ulogu u oblikovanju postojanja u kojem trenutno uživam, ispunjavajući njihove proklamirane težnje.

Unatoč sve većem medijskom izvještavanju o njihovom razvodu, niti jedna uključena strana nije pružila opsežno objašnjenje zašto su odlučili da se rastanu. Kontinuirana medijska pozornost lišena je činjeničnih dokaza i umjesto toga usmjerena je na neutemeljene pretpostavke i javna nagađanja.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here