Bivša princeza od Walesa, koja je vrlo javno govorila o svojoj bliskoj vezi prije nego što je nestala iz braka, jasno se sjeća kada se ona završila.

Princeza Dajana, bivša supruga sadašnjeg kralja Čarlsa III, jedna je od najomiljenijih ličnosti u kraljevskoj istoriji i popularnoj kulturi, o kojoj se čita i piše svaki dan četvrt veka nakon njene smrti. , njene fotografije lansiranja mode dopunjene su tekstovima o najnovijim trendovima, ima serija i filmova o njenom životu, a šta god da se desi u Bakingemskoj palati, svi ćemo čuti “šta bi Diana rekla”… Deo privlačnosti princeze Dajane svakako je bio to što nam je rekla toliko toga – bila je prva britanska kraljevska osoba koja se otkrila kao ljudsko biće, sa sopstvenim problemima, krizama i emocionalnim slomovima.

U svom čuvenom snimku razgovora sa trenerom javnog govora Peterom Settelenom, Dee je ispričala mnogo o sebi i svom životu. U njemu ona čak razmišlja o svom seksualnom životu – posebno o seksu u braku. Poznato je da princeza Dajana nije imala ljubavni život pre braka, nije imala romansu, nije imala avanturu, ništa što bi joj pomoglo da shvati život odraslih.

Ličila je i zaljubila se (što je bio jedan od glavnih razloga zašto je izabrana za ženu budućeg kralja). Nakon što je bila prevarena i zapostavljena u braku, vremenom je počela da traži ljubavnika, a kada je Cetrini ispričala svoj brak, bila je u braku sa Čarlsom već 12 godina, rekla je.

Ona je odgovorila: – hm, da. obično. obično. Ali ovo je čudno, veoma čudno. – Ali to je bilo tu i onda je nestalo pre nekih sedam godina, šest godina, ne, sedam godina, jer je Hari imao osam godina – rekla je princeza Dajana.

ISKLJUČITE HORMONE GOJENJA I TRAJNO SE REŠITE KILOGRAMA ZA 40 DANA: Kažu da metoda doktorke Montoje provereno TOPI SALO

Danas se tempo života većine ljudi ubrzao, a pritisak sa kojim se suočavaju svakim danom je sve veći S obzirom da su uvijek u stisci s vremenom, često jedu ono što im je pod nogama, što nije zdravo. Međutim, ako se slučajno posvetimo obrascu zdrave ishrane i redovno vježbamo, trebali bismo brzo osjetiti dobrobiti – kilogrami nestaju, imamo sve više energije i osjećamo se zadovoljni načinom na koji izgledamo. S druge strane, ako i dalje dobijate na težini uprkos svim naporima da razbijete loše navike, bolje pogledajte svoje hormone, koji su možda krivi, predlaže nutricionistica dr. Sarah Gottfried.

“Sa godinama telo može postati neosetljivo na insulin, što znači da počinje da hrani masnoće umesto da ih sagorieva. Kod žena se pojačava dominacija estrogena kako se približavamo perimenopauzi, a ona potstiče insulinsku rezistenciju, koja onda uzrokuje gomilanje sala na stomaku”, objašnjava nutricionista Sara Gotfrajd.

Inzulinska rezistencija također utiče na niz drugih važnih hormona, rekao je dr. Gottfried. “Ima veliki uticaj na leptin, koji je takozvani hormon gladi koji govori telu kada je sito. Povećani nivoi insulina izazivaju povećanje nivoa leptina. To ne znači, kao što možete zamisliti na taj način, da će vas bolje prepoznati kada treba da prestanete da jedete – stalno povišen leptin uzrokuje da leptinski receptori prestanu da funkcionišu“, primećuje dr. Gotfrid. Ovi receptori tada prestaju da šalju signale u mozak, govoreći im da ste dovoljno jeli, i dešava se nešto potpuno drugačije od onoga što bi leptin trebalo da kontroliše – vi ćete nastaviti da jedete i nećete dobiti signal da ste jeli. Jesti dovoljno je znak da ste siti, a debljanje je neizbježno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here