Nakon više od dvadeset godina, ljubavna veza neočekivano je pukla, ostavljajući Harisa Džinovića potpuno nesvjesnog da će se njihova priča završiti na takav način. Haris Džinović, proslavljeni pjevač, nakon desetljeća braka i više od dva desetljeća ljubavi, našao se iznenada razveden od modne dizajnerice Meline Džinović.

  • Tijekom zajedničkih godina, Melina je s Harisom često dijelila različite aspekte svog života. Međutim, nakon otkrića o njihovom skorom razvodu, odlučila je odlučno šutjeti. Do nepredviđenog obrata u njihovoj priči došlo je kada je Haris javnosti počeo iznositi intimne detalje, razotkrivajući njihove privatne stvari i čineći njihovu navodnu novu partnericu predmetom opće rasprave.

Melina, ispunjena obožavanjem i dubokim osjećajem ponosa, jednom je oduševljeno otkrila da ju je Harris usporedio s poznatom i zadivljujućom glumicom Sofijom Vergarom, koju mnogi smatraju jednom od najizvrsnijih žena na planetu. Melina je strastveno isticala kako Harris u njezinom srcu zauzima tako značajan položaj s kojim se ne može mjeriti ni sama Sofia Vergara. Radostan smijeh joj je pobjegao s usana dok je razigrano izražavala svoju naklonost prema ovoj divnoj istini.

Melinina predanost nadilazi njezina supruga Harryja, obuhvaćajući njihovu djecu i cijelu obitelj. Ona ostaje nepokolebljivo predana ovom unutarnjem krugu, rijetko izlazeći izvan njegovih granica. Melina je izrazila svoju duboku zahvalnost za Harryja, priznajući da je njegova nepokolebljiva podrška bila ključna za njezin uspjeh. Ona čvrsto vjeruje da su njezina današnja postignuća izravan rezultat njegovih prošlih postupaka prema njoj. Melina je zaključila izrazivši svoj neizmjerni ponos na njega. Melina je godinama marljivo gradila svoju reputaciju u modnoj industriji, a svojedobno ju je oduševilo što ju se stalno povezivalo s Džinovićem. “Zagonetna mi je polemika oko moje izjave da sam u braku s Harisom Džinovićem”, objasnila je. “Čini se da se žene protive tome da ih se identificira samo po bračnom statusu.

Želim odvojiti trenutak da izrazim svoj golemi osjećaj ponosa kao supružnika izvanredne osobe koja utjelovljuje veličinu u svim aspektima života, ne samo u svojoj karijeri. Teško je riječima izraziti razmjere mog divljenja. Moj dragi Haris me s ljubavlju zove Melša, a ja kad god podignem slušalicu ponosno se predstavim sa “Zdravo, ja sam Melša Harijeva.” Međutim, ključno je priznati da ovo odabrano ime ne mijenja niti definira njihovu pravu bit, kako je oštroumno primijetila Melina.

  • Pronalazi li Melina ispunjenje u svojoj nedavnoj ljubavnoj vezi? Gradom se kruže nagađanja o Melininoj dugogodišnjoj sreći s novim partnerom, iako ona još nije dala nikakve službene izjave. Prema lokalnim medijima, glasine sugeriraju da je njezin novi suputnik, koji je dvije godine stariji od nje i uspješan poduzetnik, uz nju već šest mjeseci. Propadanje nekoć živahne zajednice Meline i Harisa bilo je očito svima, ne ostavljajući nikakvu sumnju da je razvod bio neizbježan.

Dok je njihova veza počela gubiti na iskri puno prije nego što je Melina napustila njihovu zajedničku obiteljsku rezidenciju, ona je vješto prikrila pravi katalizator iza njihovog bračnog raspada – muškarca kojeg je upoznala prošle godine i s kojim se potom upustila u strastvenu romansu. Nedavni insajder, koji je ekskluzivno dao informacije za magazin “Hello”, dodatno je rasvijetlio ovu stvar.

Njezin novopronađeni emotivni partner jedna je od najtraženijih osoba u javnosti. Grabe svaku priliku da budu u društvu jedno drugoga, a on ju obasipa ekstravagantnim darovima i iskazima ljubavi, izazivajući emocije mlade djevojke koja prvi put doživljava ljubav. Unatoč tome, prepoznajući važnost njegovih profesionalnih odgovornosti i njegovu predanost očuvanju neokaljane reputacije, zajednički su se složili da će svoju ljubavnu vezu tajiti dokle god je to moguće.

Spajanje ove dvije osobe donijelo je neizmjernu radost njihovoj bliskoj grupi prijatelja, koji se često šale da je napokon pronašla suputnika koji je savršeno nadopunjuje. Osim toga, isti je doušnik otkrio da se često sastaju u njegovom besprijekorno namještenom stanu.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here