Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju za pomoć najpotrebnijima, a pevač je peške krenuo put Atine do manastira Svetog Nektarija na ostrvu Egina, usput će prikupljati sredstva.

Obavestimo vas, Nikola Rokvić Gula i ja smo osnovali Fondaciju „Porodica“, fondaciju koja će raditi na očuvanju tradicionalnih vrednosti i porodice kao institucije, fondaciju koja će pomagati višedetnim porodicama, ugroženima, talentovanim i sposobnim. “Naš prvi prioritet je pomoć pedijatrijskoj onkologiji”, rekla je Bojana. Rockovich je krenuo od Crkve Svetog Save, gde su se okupili njegovi najbliži i duhovni otac da ga isprate. Njihov rastanak je bio veoma dirljiv, mnogi su plakali, ali njihova ćerka je bila najemotivnija u rastanku od oca.

Nikola na svojim društvenim mrežama redovno obavještava svoje pratioce na putu do cilja, a danas je podijelio fotografiju na kojoj možete vidjeti kako Rockovich trči autoputem i ne žali se na vremenske prilike – Bilo je jako vjetrovito, ali je bilo Nije strašno jer nije bilo kiše – rekao je Nikola u priči podijeljenoj na društvenoj mreži Instagram da se pjevač dobro pripremio za ovo dugo putovanje, imao je vodootporne jakne i ranac sa šatorom unutra. i hranu.

ZAMISLITE DA SE BUDITE ODMORNI I BEZ UKOČENOSTI: Ovo vam je potrebno za miran san!
Sve to utiče na kvalitet sna, a što brže zaspite, bolje spavate i odmorniji ste kada se probudite. Važno je da se probudite bez bolova u leđima i da se ne morate dugo buditi i smisliti kako da se riješite bola. Šta trebate učiniti da biste se riješili nelagode i nemirnog sna? Potreban vam je ortopedski jastuk za stopala!
Ergonomski dizajnirani ortopedski jastuk najbolji je jastuk za noge za one koji traže olakšanje jer udobno podupire noge i koljena kako bi se osiguralo pravilno držanje i položaj za spavanje te eliminira bolne točke pritiska. Jastuk je dizajniran da omogući cirkulaciju vazduha tokom noći. Koristite otvore za ventilaciju na memorijskoj pjeni. Termoregulaciona pena sprečava znojenje i osećaj pregrijavanja. Zbog svojih nježnih oblina i oblika polumjeseca udoban je i za žene i za muškarce.
1. Držite se rasporeda spavanja. Pokušajte ležati i buditi se svaki dan u isto vrijeme, uključujući i vikende.
2. Obratite pažnju na ishranu. Izbjegavajte obilne obroke, kofein, alkohol i nikotin prije spavanja.
3. Stvorite umirujuće okruženje za sebe. Najbolje spavaće sobe su hladne, mračne i tihe. To znači – nema monitora i ekrana neposredno prije spavanja. Pokušajte to učiniti barem 30 do 60 minuta prije spavanja.
4. Ovo pravilo važi i za djecu. Ograničite spavanje. Ako si ne možete pomoći i dugo drijemanje vam remeti san, odspavajte ranije tokom dana.
5. Uključite fizičku aktivnost u svoj svakodnevni život. Vježbajte, ali pokušajte izbjeći trening prije spavanja.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here