Pop rat između Jelene Karleuše i Edite Aradinović se intenzivira i poprima nove dimenzije. Sve je počelo kada je Edita prošle godine istakla da Karleušin album “nije bila njena stvar”, nakon čega je Jelena bila razočarana, a potom izjavila da nema snage da stalno odgovara na napade kolega.

Nakon svih teških reči i vređanja upućenih jedno drugom, Edita je sada šokirala sve optužujući JK da je navodno imala vezu sa njenim dečkom. Nije stala na tome i nastavila sa klevetničkim optužbama – da je ponuda dueta još uvek bila dostupna, rado bih je snimila. Mislim da će napraviti pomamu u emisiji. Zamislite tu ekspanziju. Ali stvar je u tome da si ti viši od mene. Video smo morali snimiti na način da se ne vidi razlika u visini od 30 cm. Ali kad si sa mojim dečkom, ni to ti nije problem – napisala je Edita na Instagramu na kojoj je okačila golu Karleušinu fotografiju u hotelskoj sobi.

– I moj bivši muž je voleo zelenu… Bog ga blagoslovio. U redu, Carly, je li ponuda za naš snimljeni duet važeća? Kraj je godine, kada ćeš me zvati? sjećaš li se? – dodala je Edita.

“PILA SAM JOGURT SA LANOM SVAKO JUTRO, 2 NEDELJE I OČISTILA CREVA: Kad sam stala na vagu, zanemela sam od šoka”

Jedna žena koja je svako jutro pila laneni jogurt imala je vrlo pozitivno iskustvo. “Kada sam bio mlad, nisam mnogo obraćao pažnju na to šta jedem, a ni hranu nisam posebno voleo. Međutim, u školskim danima, kada sam počeo da radim i napustio roditelje, počeo sam da jedem dosta brzo. hrana, grickalice i problemi su počeli da se javljaju, ali za mene je bilo pitanje da nađem vremena, da se organizujem i da živim svoj život. Dodala je da je do tada počela da se deblja i da je njeno tijelo sve više nesposobno da podnese lošu hranu. „Znao sam da moram nešto da promenim… Kao i svi drugi u kompjuterskom dobu, odlučio sam da na internetu potražim rešenja za svoje probleme.“

Rekla je da ne voli jabukovo sirće i limun, pa je ovakav recept nije zanimao, ali je zato našla recept koji uključuje lan! “Nikad ranije nisam jela te čudne sjemenke i nisu mi izgledale posebno privlačne…ali, odlučila sam da probam! Ostavite ih preko noći i poslužite kao sluzavu masu ujutro Recepti koji se jedu u komadi nisu izvodljivi.” Zato kupuje laneno brašno jer se, za razliku od cijelog sjemena, lako probavlja i može se naći u svakoj dobro snabdjevenoj prodavnici zdrave hrane. “Svako jutro sam pila šolju jogurta i kašiku mlevenog lana i ubrzo sam primetila da su mi stolice pravilnije, stomak manje naduvan i gasovi više nisu problem.” Konačno, i najvažnije: kada je dve nedelje kasnije stala na vagu, bila je prijatno iznenađena kada je otkrila da je smršala dva kilograma!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here