Glumac Miloš Biković uživa veliku popularnost među širom publikom danas, ali stavovi o njemu su potpuno podeljeni. Dok jedni smatraju da je uobražen, drugi tvrde suprotno.

  • Ženska populacija razvila je popriličnu naklonost prema glumcu Milošu Bikoviću – čini se da njegovo prisustvo u Beogradu nadmašuje vrijeme provedeno u Rusiji. Mnogi ljudi me pitaju koliko mu se divim jer se čini da mu je glava u oblacima. Međutim, uvjeravam ih da je Miloš prizemna i pristojna osoba; nema mu ni traga arogancije. Javila se jedna žena, izražavajući svoje duboko divljenje prema njemu. Podijelila je: “Iskreno mi je drag. Svaki susret s njim donosi mi ogromnu radost, a čini se da se i on osjeća isto. Uvijek odvoji vrijeme za razgovor, neprestano se smiješeći. Bez napora se povezuje sa svima. Nitko od nas u susjedstvu nije imao negativno iskustvo s njim.

    Većina pojedinaca pogledala je njegove kreacije i aktivno traga za neotkrivenim informacijama koje ostaju skrivene od očiju javnosti.Jedan stariji gospodin izrazio je uzbuđenje zbog nadolazeće serije koja će uslijediti nakon odlaska “Južnog vjetra”. Iščekivanje nas ispunjava dok željno iščekujemo razvoj putovanja njegova lika. Ne prestaje nas zabavljati fascinantnim pričama iza kulisa iz procesa snimanja. Bez sumnje, on je doista izvanredan lik.Miloš, kao i svaki običan čovjek, šeta gradom, obilazi trgovinu i uživa u kavi u lokalnom kafiću, gdje ga obožava cijelo osoblje.

Miloš Biković, renomirani glumac, veoma je cijenjen od strane osoblja našeg kafića. Konobar, koji ga redovito poslužuje, opisuje ga kao ljubaznog i ugodnog gospodina. Srđan, voditelj kafića, ovom prilikom izražava svoje divljenje prema Milošu kao jednom od njihovih omiljenih gostiju. Miloš često posjećuje kafić poslovno i slobodno, često u pratnji partnera ili kolega. Čak je poznat po tome da trenutke u našem baru bilježi fotografijama. Ne samo da Miloš uvijek ostavlja velikodušnu napojnicu, nego se i ponaša krajnje pristojno. Bilo da je u društvu djevojke ili uživa u vlastitom društvu, Miloš se uvijek ponaša uzorno. Srđan može imati samo riječi hvale za ovu izuzetnu osobu.Prema riječima mještana u blizini, Miloš je nadaleko cijenjen kao suosjećajan i odan sin.

Miloša često viđaju u društvu majke, nerijetko i u zajedničkom stanu. Moguće je da tamo stanuje, ali ne mogu sa sigurnošću reći. Ono što me raduje je svjedočenje njihovim radosnim zajedničkim šetnjama. Miloš nije kao oni pojedinci koji postanu poznati i zaborave na sve ostalo. Uspijeva naći vremena za svoje najdraže. Ponekad čujem njegove telefonske razgovore s majkom, dajući joj savjete i iskazujući iskrenu brigu. Međutim, neću otkrivati ​​više detalja. Ovo zapažanje njegove prisutnosti koja plijeni pažnju ponavlja i njegov susjed, koji spominje da ga lokalne djevojke uvijek pomno motre.

– Na pitanje zbog čega se novinari osjećaju ljutito, jedna je susjeda ispričala simpatično zapažanje. Djeca ne izostaju okrenuti glavu i nasmiješiti se kad on prolazi, a čak ni starije žene ne mogu a da ne privuku njegovu pažnju. Često mu prilaze radi fotografiranja, a ne prestaje me čuditi kako svaka osoba koja mu priđe reagira s jednakom razinom uzbuđenja.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here