Nedavno su Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin kupili velelepnu kuću u Višnjičkoj banji, koja ih je navodno koštala 500.000 evra i ima površinu od 809 kvadratnih metara.

Ima ogroman dnevni boravak, četiri spavaće sobe, dva kupatila i dvorište sa velikim bazenom. U kući se nalazi i mala teretana, što Slobu posebno raduje. Slobina supruga Jelena Radanović svojevremeno je pokazala kako će bazen izgledati, prilično je prostran i izgleda moderno, ima hidromasažu i ograđen je staklenom ogradom, a kuća je opremljena najsavremenijom tehnikom i nameštajem. Domom dominiraju tople boje, a prostrano mermerno kupatilo mnoge ljude ostavlja bez teksta. Najbolje od svega, ništa se ne vidi spolja, pa će Radanović i njegova porodica moći da uživaju u maksimalnoj privatnosti.

Radanovićeva supruga fotografisala je pogled na Dunav iz njihove luksuzne vile, a pogled sa njihove terase je magičan. Jelena je prvo snimila video u toku dana, a zatim fotografisala zalazak sunca, i izrazila da je zadovoljna pejzažom. Komentari su i dalje pristizali, a mnogi su isticali da je par odabrao divno mjesto za život i podizanje djece.

VREME JE DA POSADITE JAGODE U SAKSIJE: Poštujte ova pravila, negujte ih na OVAJ način i imaćete prelepe voćke na balkonu

Ljubitelji jagoda koji nemaju baštu ili dvorište mogu uzgajati jagode u saksijama kao sobno cvijeće, na balkonima ili terasama prema svojim potrebama. Za sadnju se koriste saksije različitih veličina, od deset do trideset centimetara u prečniku. Odabranu saksiju treba napuniti rahlim i plodnim tlom, a u saksiju po veličini saksije posaditi 1 do 3 sadnice jagode.

Živa ograda od jagoda može se saditi tokom cele godine, od početka marta do kraja novembra, mogu se koristiti sve sorte živice jagode, ali za ovaj način uzgoja treba birati sorte sa visokim prinosom i atraktivnim plodovima. Prije svega, potrebno je zasaditi takozvane “remontantne” sorte, čiji su plodovi zreli i sočni, između sredine maja i decembra. Preporučljivo je uzgajati Humiđento, Gem i Obari bjuti u saksijama. Ove tri sorte daju plodove tokom cele vegetacije, čak i tokom prve polovine zime ako se saksija stavi u toplu prostoriju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here