Jelena Tomašević je pronašla sreću u vezi sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, sa kojim je već dugo godina i sa kojim ima ćerku. Nedavno je Jelena na svom Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu, što je iznenadilo mnoge, jer je retko viđamo u takvom izdanju.

  • Poznata po svojim iznimnim glasovnim sposobnostima, Jelena Tomašević blista kao jedna od najdarovitijih pjevačica srpske glazbene industrije. Očaravanje publike svojim očaravajućim glasom nije jedini aspekt koji izaziva znatiželju javnosti; Značajnu pažnju izaziva i njezin osobni život, uključujući brak s poznatim glumcem Ivanom Bosiljčićem. U susret dolasku ljetne sezone, Jelena Tomašević i njezin suprug Ivan Bosiljčić iskoristili su priliku za uživanje u ugodnom lipanjskom vremenu i otisnuli se na morski odmor.

    Za destinaciju su se odlučili za Grčku, točnije za luksuzni hotel na Halkidikiju, omiljenom mjestu srpskih turista. Ipak, ono što nas je istinski osvojilo i zadivilo je živahna ljetna transformacija ove hvaljene pjevačice. Vidjeti Jelenu Tomašević u kostimu za plažu rijedak je prizor. No, ovom prilikom odlučila nas je iznenaditi. Na način koji podsjeća na mitsko morsko stvorenje, graciozno je izašla iz vode, pokazujući svoj blistavi, osunčani ten dok je nosila izuzetan svijetlozeleni bikini.

Kupaći kostimi koje je odabrala ne samo da su izvanredni, već je njezino besprijekorno tijelo izazvalo pomamu na društvenim mrežama, pojačavajući ionako veliku vrućinu dana. Popratni natpis savršeno je utjelovio esenciju ljeta i razotkrio pjevačičine omiljene aktivnosti pod blistavim grčkim suncem. Kad se ne brčka u moru, uživa u uživanju u zadivljujućem romanu s elegantnim slamnatim šeširom širokog oboda.

Nakon izlaska njezinog posljednjeg albuma “Honest”, našla se preplavljena raznim obvezama, zbog čega je uzela zasluženu i prijeko potrebnu pauzu. Iako njezini vjerni obožavatelji možda nisu navikli vidjeti je u kupaćim kostimima, njihova nepokolebljiva podrška ovom odmaku od uobičajenog bila je ogromna. Jelena Tomašević, poznata pop pjevačica podrijetlom iz Negotina u Srbiji, rođena je 1. studenog 1983. godine i od malih nogu krenula je na glazbeno putovanje koje će u konačnici oblikovati njezinu budućnost.

Prvi trijumf ostvarila je na renomiranom dječjem glazbenom festivalu “Šarenijada” u Kragujevcu, iskustvo koje je u njoj zapalilo iskru i potaknulo je prema još većim postignućima. Posjedujući izniman talent za pjevanje i nepokolebljivu predanost glazbi, postala je jedna od najslavnijih srpskih umjetnica. Utjecaj njezina odgoja i obrazovanja ne može se precijeniti jer su odigrali ključnu ulogu u oblikovanju njezinih glazbenih sposobnosti i oblikovanju njezine buduće karijere.

Završetkom društveno-jezičnog smjera u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, Jelena je ne samo proširila svoje znanje, već je stekla i neophodne sposobnosti za buduće akademsko bavljenje. Nakon završene srednje škole, Jelena je nastavila visoko obrazovanje na Filološkom fakultetu u Kragujevcu. Na toj se instituciji posvetila unaprjeđenju svoje profesionalne vještine i usavršavanju svojih umjetničkih talenata u relevantnim područjima.

Nastavljajući se školovati, postigla je zapažen pothvat diplomom Fakulteta za kulturu i medije u Beogradu. Glazbeni put Jelene Tomašević započeo je s nepunih sedam godina, usmjerivši je na put svestranog umjetničkog razvoja. Ovo transformativno iskustvo ne samo da je usavršilo njezine vokalne sposobnosti, već je i njegovalo duboko poštovanje prema području kulture i medija.

S širokim spektrom znanja i sposobnosti na raspolaganju, procvala je u umjetnicu s holističkim razumijevanjem industrije. U rodnom Kragujevcu, Jelenin izvanredni talent vrlo brzo je zauzeo središte pozornosti kada se pojavila kao istaknuti solo vokal KUD-a “Abrašević”. Svojim sudjelovanjem na koncertima i natjecanjima, Jelena je usavršila svoje umjetničke sposobnosti i pokazala svoje umijeće u tradicionalnoj srpskoj glazbi.

Jelena sa samo 13 godina ostvarila je nesvakidašnji trijumf osvojivši naslov prvakinje na cijenjenom Republičkom natjecanju folklornih ansambala Srbije. Ključni trenutak u njezinoj karijeri nastupio je kada je započela vrlo uspješnu suradnju s poznatim virtuozom na flauti Borom Dugićem. Njegovo priznanje njezinih iznimnih sposobnosti učinilo ga je jednim od najranijih pojedinaca koji su priznali njezin neizmjerni talent. Impresivni prikazi njezinih sposobnosti često se bilježe i čuvaju u opsežnim arhivama Radio Beograda, dodatno učvršćujući njezin rastući ugled.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here