Vest o razvodu pevača Dženana Lončarevića nije iznenadila mnoge Beograđane, jer se šuškalo da on već 15 godina živi sa drugom ženom u glavnom gradu Srbije, dok je njegova supruga Sa Samira sada rekla da ne veruje u vest.

Zato što su do prošlog ljeta živjeli najnormalnijim životom. Samira je prvo rekla da će ročište u vezi Dženan i njenog razvoda ipak biti zakazano: – Moj predmet još nije zakazan, ali će uskoro biti zakazan datum ročišta, jer se radi o maloljetniku. Ne znam da li će se to desiti za mesec, dva ili tri meseca, a uglavnom, šta god da radim na sudu, biće kao bilo šta drugo. Rekli ste da vi i Dženan imate maloletno dete. Da li se svađate oko starateljstva nad detetom ili samo imovine? – Ne sporite ništa o djeci, samo o imovini. Da li on insistira da napustiš kuću? – Ne mogu vam dati ovu informaciju trenutno.

– Naravno da jesmo, došao je kući i sve je bilo u redu i komunicirali smo do ovog ljeta. Znači, hoćete da kažete da ste živeli kao pravi par do prošlog leta i da je on imao paralelnu vezu?

Da, da, to je to. Samira je ranije rekla za telegraf.rs da se plaši da će nakon razvoda završiti na ulici, pošto je pevač svu imovinu prebacio na druge: – Najveći problem je imovina, doživela sam da su posle 25 godina braka hteli da se bace odem i izađi na kućna vrata. Odmah bih potpisao papire za razvod braka, ali stvar je u imovini jer je sve što je kupio bilo na ime svoje majke. Sada je kupio stan u Beogradu na ime te žene i stavio ga je na njeno ime da ja ništa ne dobijem. To je problem, ističe Dženanova zakonita supruga, sa kojom ima dva sina. Rekla je da nije zabrinuta za sebe, ali je brinula za svoju djecu.

– Normalno, da nemam ovaj problem, nikada sebi ne bih dozvolio da razgovaram sa novinarom, a sada nemam kuda. Kuća u kojoj živimo je pola njegove a pola njegovog brata, zapravo, nakon 25 godina braka, četvrtina kuće je moja jer je sve ostalo što je stekao na tuđe ime. Ne preostaje mi ništa drugo nego da pokušam da prehranim svoju decu, koja nemaju ništa – rekla je za Telegraf.rs:

– Ja to imam, imam platu, snaći ću se, ali želim da im obezbedim danas, sutra, a ako se nešto desi, šta će oni? – Ima dobar odnos sa decom. Djeca ga jako vole. Dolazi i viđa ih svakih 15 dana. Kada je došao u Prijepolje, on i ja smo živeli u istoj kući, ali nismo komunicirali. Naša veza se raspala. Naši advokati su se čuli i nismo razgovarali od prošlog ljeta. U februaru ove godine dobila sam brakorazvodnu parnicu – zaključuje Samira Lončarević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here