Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, pogođen je flašom u glavu nakon pobjede nad Korentanom Mutom u Rimu.

Nezvanično, navijač je Novaka udario flašom napunjenom vodom, od čega je iskrvario. Novak je davao autograme napuštajući teren Piazza Italia kada je flaša poletela sa tribina i udarila srpskog tenisera u sredinu glave. Nije bilo jasno da li je neko namerno pucao u Nowaka ili je boca ispala. Đoković je pao na kolena i rukom prekrio bolno mesto, pokazujući da je udarac bio izuzetno bolan.

Đokovićeva rana je krvarila, pa je odvezen u ambulantu gde mu je ukazana pomoć i rana mu je šivana. Novak je bio šokiran nakon skandala, a kasnije se požalio na mučninu, prenosi Sky News. Kako prenosi Telegraf, Đokoviću su rane zašivene i on se trenutno nalazi u hotelu. Kako prenosi Telegraf, Đoković se trenutno oseća dobro. U međuvremenu, konferencija za novinare je otkazana. Video iz drugog ugla pokazuje ko je zapravo udario Novaka u glavu.

ZA NORMALNO FUNKCIONISANJE MOZGA I ZDRAV NERVNI SISTEM: Moćan koktel koji sprečava zaboravljanje i dekoncentrisanje!

Ako počnete sve češće zaboravljati i gubiti fokus, vašem mozgu su potrebni suplementi za održavanje normalne funkcije. Vitalna mješavina magnezija, vitamina, antioksidansa, aminokiselina i Ginkgo bilobe odgovorna je za pravilno funkcioniranje mozga. Stimulator mozga, nervnog sistema i dobrog raspoloženja i sreće. dr. Viton Magnezan NEURO je moćan koktel koji stimuliše normalne funkcije mozga i pomaže u poboljšanju koncentracije i pamćenja. Zdrav nervni sistem nam omogućava da vratimo harmoniju i ravnotežu svim našim čulima. Magnezijumski nerv:

-Podržava zdravu moždanu memoriju i kognitivne funkcije

– Optimizirajte nivoe magnezija u mozgu

– Održavati količinu i kvalitet sinaptičkih veza između moždanih stanica

– Sprečava ometanje važnih puteva u mozgu odgovornih za signalizaciju od ćelije do ćelije

– Poboljšajte pamćenje i koncentraciju

Magnezijum je potreban za preko 300 biohemijskih reakcija i preko 600 enzimskih reakcija u telu. Neuromagnezij je jedinstvena formula koju mozak lako apsorbira, pomažući u održavanju sinaptičkih veza između moždanih stanica i sprječavanju oštećenja važnih puteva odgovornih za signalizaciju između moždanih stanica. Važno je koristiti Magnezan Neuro za ublažavanje anksioznosti i stresa, ali nažalost, čak 75% ljudi iskusi ovo stanje Nedostatak esencijalnog minerala magnezijuma kao i svih aminokiselina, vitamina, Antioksidansi i Ginkgo biloba neophodni za normalnu moždanu aktivnost. Magnezijum je važan mineral sa odličnim svojstvima za ublažavanje anksioznosti i stresa, a nazvan je “moćnim prirodnim lekom protiv stresa”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here