Srpski fudbaleri koriste malo slobodnog vremena da se opuste pred završni deo sezone. Srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić sa porodicama otputovali su u Dubai, gde su se sastali sa bivšim “orlom” Lukom Milivojevićem.

Pre poslednje utakmice u sezoni uživali su u sunčanom danu sa svojom lepšom polovinom i decom, fotografije je na društvenoj mreži “Instagram” objavila Natalija Ilić, koja je jedna od najpopularnijih SMS poruka. Saudijski tim je veoma blizu osvajanja titule jer glavni igrač Al Hilal ima 12 bodova više od Al Nasra sa četiri preostala kola na tabeli. Osim toga, čeka finale kupa protiv Al Nasra.

Milivojević je, s druge strane, na startu sezone došao u Šabab Al-Ahli iz Dubaija, sa timom na drugom mjestu na prvenstvu UAE, devet bodova zaostatka za Al Waslom, dok je do kraja sezone ostalo pet utakmica. šampionata, uključujući i okršaj sa prvoplasiranom ekipom.

ZA NORMALNO FUNKCIONISANJE MOZGA I ZDRAV NERVNI SISTEM: Moćan koktel koji sprečava zaboravljanje i dekoncentrisanje!

Ako počnete sve češće zaboravljati i gubiti fokus, vašem mozgu su potrebni suplementi za održavanje normalne funkcije. Vitalna mješavina magnezija, vitamina, antioksidansa, aminokiselina i Ginkgo bilobe odgovorna je za pravilno funkcioniranje mozga. Stimulator mozga, nervnog sistema i dobrog raspoloženja i sreće. dr. Viton Magnezan NEURO je moćan koktel koji stimuliše normalne funkcije mozga i pomaže u poboljšanju koncentracije i pamćenja. Zdrav nervni sistem nam omogućava da vratimo harmoniju i ravnotežu svim našim čulima. Magnezijumski nerv:

-Podržava zdravu moždanu memoriju i kognitivne funkcije

– Optimizirajte nivoe magnezija u mozgu

– Održavati količinu i kvalitet sinaptičkih veza između moždanih stanica

– Sprečava ometanje važnih puteva u mozgu odgovornih za signalizaciju od ćelije do ćelije

– Poboljšajte pamćenje i koncentraciju

Magnezijum je potreban za preko 300 biohemijskih reakcija i preko 600 enzimskih reakcija u telu. Neuromagnezij je jedinstvena formula koju mozak lako apsorbira, pomažući u održavanju sinaptičkih veza između moždanih stanica i sprječavanju oštećenja važnih puteva odgovornih za signalizaciju između moždanih stanica. Važno je koristiti Magnezan Neuro za ublažavanje anksioznosti i stresa, ali nažalost, čak 75% ljudi iskusi ovo stanje Nedostatak esencijalnog minerala magnezijuma kao i svih aminokiselina, vitamina, Antioksidansi i Ginkgo biloba neophodni za normalnu moždanu aktivnost. Magnezijum je važan mineral sa odličnim svojstvima za ublažavanje anksioznosti i stresa, a nazvan je “moćnim prirodnim lekom protiv stresa”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here