Filmska glumica za odrasle Stormi Danijels svjedočila je o intimnom susretu s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom 2006. godine.

Rekla je da su se upoznali na golf turniru slavnih. Neki od detalja koje je iznijela na sudu bili su toliko eksplicitni da ju je sudija Huan Mercan više puta prekidao rekavši da je bolje ne definirati određene stvari. Suđenje Trumpu održat će se u četvrtak, 9. maja, a Stormy Daniels ponovo stupa na snagu. Tokom suđenja, Daniels je rekla da je upoznala Trumpa u njegovoj hotelskoj sobi i da su se njih dvoje zbližili. Tokom suđenja ona je takođe podigla noge da opiše kako ju je primio u sobu. Podsjećamo, Trump je ovo demantovao. Stormi je opisao situaciju u Trumpovoj sobi. Ispričala je da je prvo “udarala bivšeg predsjednika” časopisom.

Rekla je da je po izlasku iz toaleta zatekla Trampa kako leži na krevetu, obučen u bokserice i majicu: “U početku sam bila šokirana, kao da sam se uplašila. Nisam očekivala da će biti tamo, pogotovo bez Odjeća.” Objasnila je da je bivši predsjednik stao između nje i vrata, ali joj nije prijetio. “Nije me napao, ništa tako”, rekla je. Objasnila je da su se družili u misionarskom položaju i ona se onesvijestila. Zatim je počela da opisuje kako je izula cipele i skinula stalak za četke pre nego što je sudija prekinuo njenu izjavu. Stormi je od tada rekla da je bila shrvana kada je veza između Trampa i nje prekinuta, i od tada je pokušavala da dogovori svaki javni sastanak s njim. Napomenula je da rijetko priča o njihovom odnosu sa ljudima jer ga se stidi, prenio je CNN.

Podsjetimo, u svom dokumentarcu Stormi, glumica iz filmova za odrasle je detaljno objasnila kako joj se život potpuno promijenio 2018. godine, kada je javno izjavila da je prije više od decenije imala aferu sa Trumpom Imajte intimnu vezu. Njen život je nastavio da bude turbulentan prošlog marta kada je bivša predsednica optužena za falsifikovanje poslovne dokumentacije vezane za isplatu iz 2016. godine. Prema optužnici, on je glumici filmova za odrasle platio 130.000 dolara da šuti o njihovoj vezi. Trump je negirao da ima vezu sa Danielsom i izjasnio se da nije kriv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here