Razvod sestre Snežane Đurišić rezultirao je time da njen zet krivi isključivo pjevačicu za sve što se dogodilo. Snežana Đurišić je od samog početka svoje karijere bila poznata kao vrlo cenjena pevačica, poznata po svom profesionalizmu i talentu, bez ikakvih veza sa kontroverznim incidentima. Međutim, nedavno otkriveni tekst dovodi u pitanje ovu percepciju.

  • Sestra Snežane Đurišić 1994. godine odlučila se rastati od supruga, koji je nakon toga izašao u javnost i optužio pjevačicu da je odgovorna za raspad njihovog braka. Prema riječima Žike Živanovića, inače šogora Snežane Đurišić, Snežana je navodno odigrala značajnu ulogu u tome da se njena sestra i Žikina zakonita supruga Mira presele s malim sinom u Ameriku. Prevarom su moj suprug i dijete lukavo prevezeni u Chicago.
    Još prije godinu dana dogovoreno je da Mira i Milan putuju sa Snežanom u Ameriku, a ja ću za dva mjeseca kad dobijem vizu.

Dok su supruga i sin dobili vize na tri mjeseca, Snežana je preko svojih veza po dolasku u Zürich uspjela osigurati produženje na dodatna tri mjeseca. Šokantno, krivotvorenim potpisom uspjeli su preuzeti skrbništvo nad mojim maloljetnim djetetom, a na moju krajnju nevjericu, kasnije sam otkrio da je Snežana nabavila falsificirani “smrtni list” za svog oca. Možeš li zamisliti?

Godine 1994. Žika je otkrio da je Snežana lažno objavila njegovu smrt kako bi bez njegovog pristanka dobila skrbništvo nad njihovim djetetom. Žika je u početku bio nesvjestan bilo kakvih tajnih radnji koje su mu se događale iza leđa. No, nedugo zatim Snežanina sestra ga je obavijestila da prestane s posjećivanjima, otkrivši da je brakorazvodna parnica u tijeku. Ovo neočekivano otkriće bacilo je Žikin život u pometnju, ostavivši ga dezorijentiranog u gradu Chicagu. Dok je pokušavao posegnuti, njegovi su napori naišli na uznemirujuću tišinu.

  • Prema TV Novostima, Mira i Milan, Snežanina djeca, okupirani su na raznim mjestima poput kupovine, škole, posla, pa čak i na Floridi. Ostaje nejasno je li ovaj prekid veze namjeran ili je rezultat njihove reakcije. Moja glavna briga leži u nemogućnosti da komuniciram sa svojim djetetom i pošaljem mu dar. Razvod je trenutno nebitan; jedino što je važno je dobrobit mog sina. Teško je prihvatiti da on nije uz mene na Adi, istražujem beogradske ulice ili uživam u pizzi i roštilju na Čuburi kod Hrama, gdje se nalazi naša kuća.

    U to vrijeme Žika, taksist porijeklom iz Beograda, ustvrdio je da je Milan bio zatvoren u crkvi i tu provodio dane. Milan se školuje u crkvenim prostorijama, jer je njegova majka zadubljena u svoje profesionalne obveze. Zbog sukobljenih rasporeda, mogu se ponovno okupiti samo vikendom. Sestra Snežana Đurišić oštro je demantirala Žikinu tvrdnju, iako me to ispunjava dubokom tugom. Sestra Snežana Đurišić odlučno je izrazila protivljenje bilo kakvom povezivanju s Antoniom Ahelom, ističući svoj stav još iz Chicaga.

Iako joj je nedostajala pravna stručnost, naglasila je svoju neupletenost u njihove bračne komplikacije. Situacija ne bi dosegla takve visine da je sve bilo savršeno. Iako je izostalo fizičko zlostavljanje, trpjeli su maltretiranje i prijetila im je deložacija. Svaki brak ima svoju priču, a prema riječima Snežane Đurišić, ovaj je već zaključen.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here