Reagovala je i policija nakon što je Jelena Karleuša prijavila svog supruga Duška Tošića da je juče u ranim jutarnjim satima fizički napao nju i njene prijatelje.

Odmah po vesti, naša ekipa je stacionirana ispred porodične vile u Tošiću, gde se i dogodio incident, a od nekoliko sati nakon nemilog incidenta jedini zvuk bio je lavež brojnih pasa koje je Jelena udomila. Čuje se iza zidova kuće. Iza ograde smo primijetili samo domaćicu i starca koji radi kao čuvar. Kako smo čuli, tema njihovog razgovora bila je temperatura vode u bazenu vile, a dok tokom sati čekanja od Jelene nije bilo ni traga ni glasa, odatle smo saznali nove detalje o drami. Komšije koje žive u zgradi pored Tošićeve kuće juče su u zoru uzdrmale ovaj elitni beogradski kvart.

– Probudili su me povici i Jelenina vriska i plač. To je otvoren prostor i sve se može čuti. Vika se čula po cijeloj ulici, bilo je užasno. Rekla je: “Pusti ga, pijan si, ubićeš ga i ona je zvala u pomoć!” Psi su zabrinuto lajali. puzati. Dusko je opsovao, a Jelena je u suzama rekla da ih ne uznemiravate i da izlazite. Nakon nekog vremena došla je patrola i oni su došli relativno brzo. U kući su ostali neko vrijeme. Jelena je plakala, tresla se…videlo se da je u teškom šoku. Tu je i visoki mladić. I on je delovao zbunjeno, a onda je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Nasilje u porodici je u porastu. Šteta – rekla nam je jedna komšinica da je zamolio da je ne fotografišemo jer ne želi probleme komšijama.

Podsetimo, Jelena je juče oko 5.15 pozvala policiju, a policija je odmah po prijemu dojave izašla na lice mesta gde je zatekla Jelenu i njenu drugaricu N.J. Rekli su da je Tošić stigao u dom u Dedigneu, gdje je imao ključ, te da je očigledno bio pod dejstvom alkohola. Navodno je ženinog druga zgrabio za vrat i udario ga nekoliko puta pesnicama po glavi i telu. Kako saznajemo, Kaliusa je pokušao da ih razdvoji, međutim Dusko je Jelenu uhvatio za kosu i udario je više puta po glavi i telu. Jelenino telo nije imalo vidljivih povreda, dok je njen prijatelj imao ogrebotine po bradi i vratu.

Nakon privođenja u policijsku stanicu alkotest je pokazao da je bivši fudbaler imao 0,8% alkohola u krvi i zabranjeno mu je da priđe i kontaktira suprugu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here