Emma Shepard (42) iz Blackpoola u Engleskoj nedavno se razvela od svog supruga nakon 18 godina braka. Ona je otvoreno priznala da se zbog razvoda osećala “bezvredno” i da je njen suprugov zauzet život doprinosio njenoj nesreći.

  • Nakon njezinog razvoda dogodila se nevjerojatna metamorfoza, za koju je zaslužna odluka da ostavi oca svoje djece i pridruži se popularnoj aplikaciji za spojeve Tinder. Svjesno je odlučila napustiti nezdravu brzu hranu u korist redovitog pripremanja hranjivih obroka. Osim toga, počela je davati prioritet svom fizičkom izgledu i društvenom životu, što ju je naposljetku navelo da napravi profil na Tinderu, poznatoj aplikaciji za upoznavanje novih ljudi.

    Ema je izrazila neizmjerno zadovoljstvo priznanjem koje je dobila baš na tom mjestu. Nadalje, otkrila je da joj se javila osoba koja se predstavila kao sudionik reality showa ‘Otok ljubavi’. Ovakav razvoj događaja u njoj je ostavio osjećaj euforije i ushićenja. Prethodno se posvetila marljivom radu i brizi za potrebe drugih. Međutim, nakon razvoda, došlo je vrijeme da stavi brigu o sebi kao prioritet. Ema je iskreno priznala da je prije djelovala istrošeno i ostarjelo, no sada uživa u radostima svog najispunjenijeg života. Bez sumnje, doživjela je izuzetnu transformaciju i zrači srećom.

    U dobi od 22 godine stupila je u brak s bivšim suprugom 2000. godine.Cijelo vrijeme svog postojanja bio sam vezan u braku. Cijelo moje biće vrtjelo se oko njega, naših kćeri i naše karijere. Činilo se kao da mi se život savršeno posložio – ispričala je. Međutim, prije nekoliko godina u našem su se odnosu počele stvarati pukotine, što je dovelo do njegovog odlaska u siječnju 2021. Razvod je okončan u listopadu iste godine. “Njegov me odlazak ostavio uništenom, čak i slomljenom. Osjećala sam se potpuno bezvrijedno, mučena od napadaja panike. Samopoštovanje mi je palo, zbog čega sam se povukla iz društvenih interakcija. Jednostavno sam postojala, neumorno radila kako bih spojila kraj s krajem, živjela dan za danom, “ podijelila je.

Kad se jednog jutra probudila, svladala ju je iznenadna spoznaja. Prepoznala je svoju liniju otpornih žena i prigrlila vlastitu autonomiju kao žene. Ovo novopronađeno razumijevanje zapalilo je iskru u njoj, tjerajući je da teži većim postignućima u životu. Kao da ju je vodila nevidljiva ruka, a ona je osjetila prisutnost koja bdije nad njom. Osvrćući se na svoje putovanje, ispričala je ključni trenutak kada je osnažujuća himna Katy Perry “Roar” duboko odjeknula u njoj, nadahnuvši je da krene na putovanje trčanjem.

Kako bi pokrenula svoju transformaciju, odlučila je promijeniti svoju odjeću, odbacivši svoje uobičajene hlače u korist živahnih suknji, podignutih elegantnim štiklama i elegantnim kaputima. Prihvativši hrabru promjenu, upustila se u carstvo crvenog ruža, novog dodatka njezinoj beauty rutini. Istodobno, pokazala je nevjerojatnu snagu volje značajno smanjivši dnevnu potrošnju cigareta s nevjerojatnih 20 na samo četiri.

Unatoč uobičajenoj apstinenciji od alkohola, Ema je preuzela dodatnu ulogu u koktel baru, posvećujući dvije večeri tjedno svom novopronađenom poslu. Osim toga, posvetila se rigoroznoj fitness rutini, redovito posjećujući teretanu, pet puta tjedno. Ema je svjesno odlučila promijeniti način prehrane pa se umjesto sendviča sa slaninom, jajima i čipsom odlučila za tjesteninu s piletinom i domaćim bologneseom.

Dogodila se potpuna transformacija u svakom aspektu mog života. Ljudi oko mene često komentiraju kako sada izgledam nevjerojatno u usporedbi s prije, a ja to pripisujem dubokoj sreći koja me ispunjava iznutra. Ono što je doista neobično je da sam iskreno vjerovala da sam zadovoljna u svom braku. Međutim, shvatio sam da je moje emocionalno blagostanje patilo jer sam neprestano brinuo o potrebama drugih. Danas je smijeh stalni pratilac, a ovo je tek početak mog puta. Ema, koja trenutno nije vezana, ali aktivno traži ljubav preko Tindera, zaključuje ovim riječima.

Emi je bilo zabavno kada ju je nazvao muškarac koji je gostovao u reality showu “Otok ljubavi”. U početku ga nije prepoznala, no daljnjom interakcijom na Snapchatu shvatila je da savršeno pristaje njezinom idealnom tipu. Muškarčevi videi i komplimenti o njezinoj ljepoti, kao i njegova nevjerica da ona ima 42 godine, Emu su polaskali i iznenadili, pa je situaciju doživjela prilično duhovitom.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here