Srušila se ljubav između Ivane Slipčević i Branka Babića. Stručnjak za obrve i influencer raskinuli su.

Njih dvoje se više ne prate na društvenim mrežama i svakodnevno govore javnosti i prijateljima da su srećni, zadovoljni, zaljubljeni i zadovoljni Biznismen je juče izbrisao sve fotografije sa devojkom, a isto je uradila i ona. identičan. Također se više ne prate na ovoj mreži. Iako đakoni mnogo rade na pripremi za Uskrs, najveći hrišćanski praznik, kako stvari stoje, svako je na svojoj strani.

Tackasta Mara je vrlo aktivan na društvenim mrežama, često objavljuje fotografije i video zapise svog luksuznog doma i dvorišta, koje uključuje golf teren i jezero. Osim toga, u Babićevoj vili Mara vrlo pažljivo priprema sve pripreme za predstojeći praznik – Uskrs, a vidi se da njihov dom odiše posebnom prazničnom radošću i atmosferom.

Uskršnji zečevi raznih veličina i boja posebno upadaju u oči. Inače, Ivana je svojevremeno bila udata za Bojana koji je živeo u Nemačkoj, a nedavno su se pojavile njihove zajedničke fotografije. Mnogi su komentarisali da Marin bivši suprug izgleda kao turski glumac i model.

OVAJ DORUČAK POZNATI DOKTOR JEDE SVAKOGA DANA: Tvrdi da je pun PROBIOTIKA, kao i da smanjuje upale i ŠEĆER u krvi

Poznati doktor Tim Specter jedan je od najpoznatijih i najcitiranijih naučnika u svijetu, a njegove savjete poštuju ljudi na svim kontinentima. Ovoga puta iznenadio je mnoge otkrivši koji mu je omiljeni doručak, nazvavši ga “superhranom”. Ipak, njegov prvi doručak je bio lagan, za koji dr. Spector vjeruje da doprinosi ukupnom zdravlju.

Iako se svakodnevno trudi da ishrana bude raznovrsna, doktorov doručak uvek ostaje isti, „Doručak je jednostavan, brz i bogat začinskim biljem i probioticima važnim za zdravlje creva. To su jogurt, kefir, borovnice (kupine ili mešavina malina). ) i orasi”, rekao je doktor.

Drugi stručnjak, nutricionista dr. Michael Mosley, daje odgovor. Naučna istraživanja pokazuju da proizvodi poput kiselog kupusa i kefira mogu značajno smanjiti upalu, ublažiti bol i poboljšati zdravlje.

“Napunjavanje crijevne flore mikroorganizmima također može ublažiti bol”, naglasio je.
Osim toga, bobičasto voće pomaže u snižavanju razine šećera u krvi i smanjenju šećera u krvi nakon obroka i skokova inzulina, čime se smanjuje rizik od inzulinske rezistencije.

Orašasti plodovi su poznati po svojim zdravstvenim svojstvima.

Naučnik Erik Arnesen, jedan od vodećih autora studije koja istražuje dobrobiti orašastih plodova, rekao je: “Ako pojedete šaku orašastih plodova dnevno, oko 30 grama, rizik od kardiovaskularnih bolesti se smanjuje za 20 do 25 posto.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here