Neočekivani postupci na društvenim mrežama niške pevačice iz aktuelne sezone “Zvezda Granda” iznenadili su sve! Otkriće da je trudna zaprepastilo je javnost i izazvalo veliko interesovanje na društvenim mrežama. Ova pevačica je tokom svoje karijere uspešno skrivala od javnosti da je u blagoslovenom stanju i svoju sedmomesečnu trudnoću.

  • U svom prethodnom pojavljivanju na glazbenom natjecanju uspjela je vješto prikriti trbuščić, no na kraju je Dušica Tričković Ilić odlučila sa svojim pratiteljima i poznanicima podijeliti ovu uzbudljivu vijest. Prije nekoliko godina Dušica je s oduševljenjem prihvatila Nikolin prijedlog, pa je upriličeno veliko vjenčanje u Nišu. Događaju je prisustvovalo mnoštvo kolega iz industrije.

Ana Bekuta, pravo ime Nada Polić, rođena je 1959. godine u Banji kod Priboja. Odrastajući u siromaštvu s roditeljima Milicom i Brankom, Anino djetinjstvo obilježeno je izazovnim okolnostima. Unatoč tome, njezini su roditelji neumorno radili kako bi svojim trima kćerima, Ani, Dobrili i Milini, osigurali pristojan život. U dobi od sedamnaest godina Ana je nakon kratke veze ostala trudna. No, zbog njezine mladosti i nezrelosti, par je odlučio krenuti svatko svojim putem, ostavljajući Anu da se sama nosi s obvezama majčinstva. Ove tinejdžerske godine bile su ispunjene poteškoćama u odgoju djeteta i stalnom brigom o neizvjesnoj budućnosti.

Zbog pritiska roditelja i strepnje od mišljenja drugih, Ana se našla pred teškim izborom da sina Igora povjeri na čuvanje Domu za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj ulici. Nakon osam i pol mjeseci, Igor je imao sreću pronaći obitelj punu ljubavi putem posvojenja. U početku je Ana željela postati odgajateljica, što je naišlo na punu podršku njezine majke. No, otac Branko, vješti flautist, nagovarao ju je da se bavi glazbom. Anin prvi okus trijumfa doživio je 1974. godine, kada je na natjecanju “Prvi glas Priboja” dobila priznanje za svoj izniman talent, čime je na kraju osigurala drugo mjesto.

U svojim ranim dvadesetim započela je svoju profesionalnu karijeru u hotelu “Mileševa” u Prijepolju, gdje je upoznala Aleksandra Savića, talentovanog klavijaturistu koji će joj kasnije postati bračni par na kratkih deset mjeseci. Sljedećih pet godina usavršavala je svoje vještine, pokazujući svoj vokalni talent u brojnim hotelima diljem Jugoslavije. Sve se to dogodilo 1981.

Značajan je bio susret kada se Ana susrela s Predragom Vidovićem Prejom, nadarenim perkusionistom koji je gajio viziju osnivanja glazbenog sastava. Uz njih, snage su udružili Sava Jovanović, Milenko Božić, Boban Živković i Zoran Bursać. Kako su Ana i Predrag Vidović blisko surađivali, njihova se veza produbila, procvjetavši u nevjerojatnu romansu dugu desetljeće.

Sljedeće godine Ana se odlučila preseliti u Šabac, gdje je uspješno uskladila svoje poslovne obveze i brigu o sinu. Njihov kolektiv je u rujnu 1985. objavio album pod nazivom “Ana Bekuta” u izdanju cijenjene izdavačke kuće PGP RTS.Pod pretpostavkom istog vremena, teme i činjeničnih informacija, evo rekreiranog teksta:

Preuzevši ulogu producenta, Predrag Vuković Vukas pridonio je stvaranju nezaboravnih hitova koji su postali sinonim za Anine nastupe na prestižnom festivalu “Hit parada”. Neki od ovih hitova su “Pesma”, “Vodi me”, “Varala si me”, “Čuvaj se samo za mene” i “Nisam rođen da živim sam”. Pod vodstvom Predraga Vukovića Vukasa Ana je odlučila uzeti umjetničko ime Ana Bekuta, budući da je u glazbenoj industriji već bilo nekoliko pjevačica s njezinim rođenim imenom.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here