Kraljica estrade Jelena Karleuš trenutno je glavna tema jer je održala susret sa svojim fanovima u Beogradu i izazvala pometnju na vodi, ali i zbog skandaloznih optužbi Edite Aradinović (Edita Aradinović).

Dok se Jelena svađa sa koleginicom koja je optužuje da joj je ukrala dečka, Duško Tošić uživa u toplini svog života dok saopštava da je bivši fudbaler A snimljen na luksuznoj plaži pored Burdž Kalife. Inače, zanimljivo je da je ovo jedna od Jeleninih omiljenih destinacija, gde se često odmara nakon brojnih koncerata. Podsetimo, Duško je često odsutan iz Srbije zbog radnih obaveza, a nedavno je nekoliko dana proveo u Orlovatu, selu u blizini rodnog Zrenjanina. Tamo je pecao na rijeci i podijelio fotografiju na Instagramu.

– Dusko je imao zaista teško detinjstvo. Iako su mu roditelji siromašni, pošteni i ljubazni ljudi. Pošto je želeo da trenira fudbal, otac ga je posle osnovne škole doveo u Zrenjanin i smestio u porodicu kako bi se školovao i istovremeno igrao fudbal. Prelazak iz malog sela u grad za Duska je bio ostvarenje sna. Znam da bi ljubio ruke svojim roditeljima svaki put kad bi došao kući jer su mu ispunili želju i poslali ga u taj internat. Nije mu stalo da ostane u tome jer ima jasan cilj. Pa šta bi bilo s njim da je ostao u Orlovatu? nema ničega! – rekao je ranije jedan od stanovnika Orlovata.

“PILA SAM JOGURT SA LANOM SVAKO JUTRO, 2 NEDELJE I OČISTILA CREVA: Kad sam stala na vagu, zanemela sam od šoka”

Jedna žena koja je svako jutro pila laneni jogurt imala je vrlo pozitivno iskustvo. “Kada sam bio mlad, nisam mnogo obraćao pažnju na to šta jedem, a ni hranu nisam posebno voleo. Međutim, u školskim danima, kada sam počeo da radim i napustio roditelje, počeo sam da jedem dosta brzo. hrana, grickalice i problemi su počeli da se javljaju, ali za mene je bilo pitanje da nađem vremena, da se organizujem i da živim svoj život. Dodala je da je do tada počela da se deblja i da je njeno tijelo sve više nesposobno da podnese lošu hranu. „Znao sam da moram nešto da promenim… Kao i svi drugi u kompjuterskom dobu, odlučio sam da na internetu potražim rešenja za svoje probleme.“

Rekla je da ne voli jabukovo sirće i limun, pa je ovakav recept nije zanimao, ali je zato našla recept koji uključuje lan! “Nikad ranije nisam jela te čudne sjemenke i nisu mi izgledale posebno privlačne…ali, odlučila sam da probam! Ostavite ih preko noći i poslužite kao sluzavu masu ujutro Recepti koji se jedu u komadi nisu izvodljivi.” Zato kupuje laneno brašno jer se, za razliku od cijelog sjemena, lako probavlja i može se naći u svakoj dobro snabdjevenoj prodavnici zdrave hrane. “Svako jutro sam pila šolju jogurta i kašiku mlevenog lana i ubrzo sam primetila da su mi stolice pravilnije, stomak manje naduvan i gasovi više nisu problem.” Konačno, i najvažnije: kada je dve nedelje kasnije stala na vagu, bila je prijatno iznenađena kada je otkrila da je smršala dva kilograma!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here