U jelovniku Aleksandre Prijović možete pronaći isključivo nutritivno bogatu ponudu namirnica. Nakon sudbonosne veze koja je započela 2018. godine, Filip Živojinović i Aleksandra Prijović ostali su duboko posvećeni jedno drugome, a njihova ljubav samo jača iz dana u dan. Rođenje sina prije četiri godine dodatno je učvrstilo njihovu vezu, produbivši njihovu međusobnu ljubav. Osim lične povezanosti, par je takođe postigao značajan uspeh u svojim profesionalnim poduhvatima.

  • Filip koristi svoje iznimne sposobnosti za izradu i stvaranje glazbenih skladbi i vizualnih sadržaja posvećenih svojoj voljenoj supruzi. Ograničenja u ishrani Aleksandre Prijović obuhvataju listu strogo zabranjenih namirnica. Ispod površine Aleksandrinog besprijekornog izgleda krije se priča o nepokolebljivoj odlučnosti i hrabroj borbi protiv izazova postporođajnih oscilacija težine.

    Poznata pjevačica nakon rođenja djeteta potražila je savjet stručnjaka za prehranu zbog toga što se u trudnoći udebljala 23 kilograma. Aleksandra Prijović je u samo tri mjeseca uspješno skinula kilograme koje je nakupila prije udaje, što svjedoči o njenom pažljivo osmišljenom i raznolikom planu prehrane. Nakon poroda otkrila sam da sam nakupila dodatnih 23 kilograma u odnosu na težinu prije trudnoće. Tijekom cijele trudnoće nisam puno razmišljala o izboru prehrane, a tijekom posljednjeg tromjesečja često sam imala žgaravicu, što je pridonijelo znatnom povećanju tjelesne težine. Naivno sam vjerovala da će mi konzumacija tijesta ublažiti tegobe. Međutim, dok mi je pomisao o povratku na posao pala na pamet, nisam mogao a da se ne naježim. Kao nova majka i supruga, osjećala sam se prisiljenom dati prioritet brizi o sebi i održavati privlačan izgled. Ipak, ostao sam uvjeren da ću s lakoćom svladati ovaj izazov.

    Bio mi je to poseban izazov zbog moje neodoljive želje za slatkim poslasticama i tijestom. Međutim, kombinacijom modifikacija prehrane i strateškog odabira vremena, uspješno sam izgubila višak kilograma u samo tri do četiri mjeseca, nadmašivši svoju težinu prije trudnoće. Jelovnik koji je podijelila Aleksandra Prijović izazvao je veliko zanimanje brojnih pojedinaca, jer je pjevačica iznijela složene uvide u namirnice koje uvrštava u svoju prehranu i one koje svjesno izbjegava.

Doživite nesvakidašnji ulazak Aleksandre Prijović u Zagreb, potpuno razodjevene – gledatelji su ostali zapanjeni njezinim prisustvom (foto). Frustrirana vlastitom tjelesnom strukturom koja je rezultat viška kilograma, pjevačica je krenula na brzo putovanje prema skidanju kilograma kako bi vratila svoju samouvjerenost. Potaknuta i predana, krenula je u potragu za fizičkom besprijekornošću. No, kao i svaka žena, i ona se bori s izazovom celulita, s kojim se bori spojem hranjivih prehrambenih navika i dosljedne tjelesne aktivnosti.

Aleksandra Prijović je ispričala da je iz svog režima ishrane uspešno izbacila slatke poslastice, masna jela, gazirana pića i testo. Umjesto toga, sada joj je prioritet dnevni unos salata, ribe, raznog povrća, svježe cijeđenih sokova i dovoljno tekućine. Ova promjena u načinu života ne samo da joj je omogućila da se oslobodi neželjenih kilograma, već joj je omogućila i postizanje željenog izgleda kojem je težila. Rođena 1995. u Somboru, Aleksandra Prijović rane je godine provela u Belom Manastiru, hrvatskom gradu.

Glazbeni dar nasljedna je osobina u njezinoj obitelji, a njezina baka i majka Borka posjeduju izvanredne vokalne sposobnosti. Od malih nogu Aleksandra je svoj pjevački talent iskazivala na raznim javnim nastupima i okupljanjima. Zanimljivo je da je sa samo 13 godina u suradnji s cijenjenom produkcijskom kućom “Mega Sound” snimila svoje debitantske pjesme pod nazivom “Mama” i “Boli svaka tuvoja reč”.

Počevši s 14 godina, počela je pokazivati ​​svoje talente na vjenčanjima i raznim drugim veselim proslavama. Dok se trudila kloniti se barova, Aleksandra je ipak nakratko nastupila u lokalu Zorice Marković. Tijekom svog vremena u srednjoj školi, bila je fleksibilna da povremeno pohađa nastavu i polaže ispite za svoj kolegij.

 

 

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here