Jutros se dogodila neviđena tragedija kada je Ž.D ubio svoju suprugu Ankicu Delibašić (57 godina) u stanu u Rakovici.

Ankica je profesionalna igračica Šnajdera koja je dugo godina radila u Grandu, a pre samo nekoliko dana spremala je izgled zvezde Granda za veliko polufinale. Kolege je se prisećaju sa osmehom, vedre i druželjubive ličnosti koji je voleo da razgovara sa kolegama i takmičarima su ćaskali, ali nisu očekivali da će se danas desiti ovakva tragedija, koja se dogodila u ulici Miledimicija u Rakovici, stanu u kojem je porodica živela. proteklih deset godina. – Svi smo bili šokirani! Oni su sjajni ljudi i nema nikakvih problema, bar mi ne znamo za njih, zbog čega smo potpuno zanijemili kada smo čuli da je Željko ubio Ankiku – rekao je komšija Curiel i dodao:

Ispred zgrade smo videli ekipu Hitne pomoći i policiju. Utrčavaju u zgradu, a kasnije saznajemo da je Željko incident prijavio policiji nakon što je izbo Aniku. “Ubio sam ženu i njeno tijelo je bilo u stanu. Došao sam prijaviti zločin. Kako je komšija rekao za Kurir, policija ga je kasnije uvjerila da muškarac koji je prijavio zločin ne laže”, navodno im je rekao.

– Lekari Hitne pomoći su mogli samo da potvrde da je nesrećna žena koja je ležala u lokvi krvi mrtva. Kasnije su njeno tijelo iznijeli u crnoj torbi. Komšije su rekli da je bilo tako tužno.

ŠTA JE NAJBOLJE DA JEDETE ZA VEČERU? Nutricionistkinja Marija nam otkiva dve ključne stvari za dobro varenje

Nutricionista Marija Milanović otkriva šta voli da jede za večeru. Njen savet je jednostavan, brz za pripremu i veoma zdrav jer je večera poslednji obrok u danu, pa nije uvek lako napraviti pravi izbor i izabrati hranu sa manje kalorija. Osjećaj sitosti cijelu noć do doručka sljedećeg dana. Nutricionistica Marija Milanović na našem portalu ističe da je pored izbora namirnica izuzetno važno i vreme jela: „Da biste omogućili bolju probavu hrane i dali osećaj opuštenosti u stomaku, najbolje je najkasnije do prije spavanja 2 sata za večeru “Prvo pripremite piletinu, začinite i ispecite po želji, a zatim narežite na komade. Salatu operite i nasjeckajte po potrebi ili je kupite unaprijed narezanu ako nemate vremena. Dodajte malo cherry paradajza (možete ih prepoloviti ili na četvrtine ako želite). Dodajte narezanu piletinu sa roštilja, dodajte maslinovo ulje, limun i grčki jogurt, te željene začine.

Ovo je praktična večera za koju je potrebno oko 20 minuta da se pripremi i koju možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Nutricionisti nude još jedno rješenje: „Osim ove varijante možete izabrati i svježi sir sa salatom i sjemenkama, te bijelu ribu sa grilovanim povrćem (bakalar, pastrmka, brancin, orade). Isprobajte neki od njenih prijedloga za ukusnu i izdašnu večeru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here