Voditeljka Dusika Yakovlevich ispričala je anegdotu koja joj se dogodila i nasmijala sve. Dušica je otkrila detalj vremena provedenog sa prijateljima, u kojem je na kraju učestvovala i pevačica Viki Milković.

Dušo, pričaj mi o svom najvećem pijanom iskustvu – rekao je voditelj emisije “Amidži šou”.

– Moram da pomenem Zlatibor u jednom lokalu u kojem sam bio, bio je iza ugla. Nastavio sam hodati pravo i izgubio se. Napila sam se posle dve čaše vina – počela je Dušica, pre nego što je ispričala još jednu anegdotu sa zabave:

Pre tri godine sam sa najboljom drugaricom bio na splavu na Novom Beogradu, zabavljali smo se i svi su bili pijani. Sad ode jedan bez telefona, pa drugi, ne znamo gdje su, ja ulazim u auto, nisam pijan, ovaj nije dostupan. Moram da zovem nekoga 20 puta, piše “Taske” na telefonu, zvala sam ga u 5:30 ujutro i niko se nije javljao. Sutradan oko jedan sat zazvonio mi je telefon i pisalo: “Viki Miljković”. Rekla je: “Dušo, zašto si nazvala Taškota u pola šest Ovo mi je bilo tako prijekorno?” Ja ih uvek pozdravim – kaže Dušica.

OVAJ DORUČAK POZNATI DOKTOR JEDE SVAKOGA DANA: Tvrdi da je pun PROBIOTIKA, kao i da smanjuje upale i ŠEĆER u krvi

Poznati doktor Tim Specter jedan je od najpoznatijih i najcitiranijih naučnika u svijetu, a njegove savjete poštuju ljudi na svim kontinentima. Ovoga puta iznenadio je mnoge otkrivši koji mu je omiljeni doručak, nazvavši ga “superhranom”. Ipak, njegov prvi doručak je bio lagan, za koji dr. Spector vjeruje da doprinosi ukupnom zdravlju.

Iako se svakodnevno trudi da ishrana bude raznovrsna, doktorov doručak uvek ostaje isti, „Doručak je jednostavan, brz i bogat začinskim biljem i probioticima važnim za zdravlje creva. To su jogurt, kefir, borovnice (kupine ili mešavina malina). ) i orasi”, rekao je doktor.

Drugi stručnjak, nutricionista dr. Michael Mosley, daje odgovor. Naučna istraživanja pokazuju da proizvodi poput kiselog kupusa i kefira mogu značajno smanjiti upalu, ublažiti bol i poboljšati zdravlje.

“Napunjavanje crijevne flore mikroorganizmima također može ublažiti bol”, naglasio je.
Osim toga, bobičasto voće pomaže u snižavanju razine šećera u krvi i smanjenju šećera u krvi nakon obroka i skokova inzulina, čime se smanjuje rizik od inzulinske rezistencije.

Orašasti plodovi su poznati po svojim zdravstvenim svojstvima.

Naučnik Erik Arnesen, jedan od vodećih autora studije koja istražuje dobrobiti orašastih plodova, rekao je: “Ako pojedete šaku orašastih plodova dnevno, oko 30 grama, rizik od kardiovaskularnih bolesti se smanjuje za 20 do 25 posto.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here