Milan Lane Gutović, preminuli glumac, bio je tokom života strastveni ljubitelj prirode te je često odlazio u Sečanj kako bi se sklonio od gradske vreve.

Tamo je imao svoj kontejner u kojem je provodio vreme, a jednom prilikom je pred TV kamerama otkrio kako je izgledao njegov život kada bi napustio Beograd.

“Nisam se sklanjao nigde drugde, već tamo pecam već godinama. Ispostavilo se da je to zgodno mesto za beg… Taj deo pripada ribnjaku Sveti Nikola i toliko je zabačen, tamo čovek kada bi hteo da dođe, ne bi mogao, jer su čuvari svuda oko. Ne bi mogli da me nađu u tom ogromnom prostoru…

“To nije poput civilizovanog mesta, uspeo sam nešto da napravim od tog mesta tako da ima struju i solarnu energiju”, ispričao je glumac pre četiri godine u jutarnjem programu na televiziji “Prva”, a potom je objasnio i ko ga posećuje na tom mestu.

“Samo dva-tri prijatelja povremeno dođu, jer nisu strastveni ribolovci. Pomažu mi, jer je jedan od njih napravio taj kontejner, pa dolazi povremeno da ga popravi, jer ponekad počne da prokišnjava”, objasnio je glumac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here