Nataša Ninković, svetski poznata po ulozi Vere u filmu “Spasitelj”, srpska je glumica. Rođena je 22. jula 1972. godine u Trebinju, gde je odrasla u tradicionalnom domaćinstvu svojih roditelja Milene i Branka, uz starijeg brata Petra. Majka joj je radila u tekstilnoj industriji, dok je otac bio inženjer. Glumačku karijeru započela je sa nepunih sedam godina, upisom u dramski studio Mome Brkića. Već posle dve godine debitovala je u pozorištu, ali ubrzo je izgubila interesovanje za glumu.

  • No, Natašini planovi su se neočekivano preokrenuli zbog izuzetnog uspjeha na renomiranom festivalu kazališnih amatera SFRJ. Ovaj trijumf naveo ju je da napusti svoje težnje da nastavi karijeru u medicini ili stomatologiji i umjesto toga se preseli u Beograd. Uz neosporan talent, bez muke je iz prvog pokušaja položila prijemni ispit i upisala se na Fakultet dramskih umjetnosti.

Tijekom studija imala je privilegiju učiti od uglednih pojedinaca poput profesora Vladimira Jevtovića, kao i surađivati ​​s uglednim kolegama kao što su Danijela Nela Mihajlović, Danijela Ugrinović, Danijela Kuzmanović, Karolina Cimeša, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Nebojša Glogović i dr. Boris Pingović. Godine 1994. uspješno je završila studij i stekla diplomu.

Na Instagram feedu Nataše Ninković nedostaje mnoštvo fotografija koje je odlučila sakriti od očiju javnosti. Međutim, njezina povećana prisutnost na društvenim mrežama rezultirala je iskrenijim i iskrenijim objavama. Udubljujući se u profil ove zanosne glumice, mogu se otkriti dosad skrivani aspekti njezina privatnog života koji su nekada bili pomno čuvani. Uz slike supruga Nenada Šarencea, sinova Matije i Luke te prijatelja, tu su i djelići partyja koje željno iščekuju njezini vjerni pratitelji, uvijek željni svježeg sadržaja. Unatoč tome što Instagram koristi u osobne i profesionalne svrhe bez ikakvih prikrivenih namjera, Ninković svoj feed ne zatrpava obiljem objava, na žalost svojih pratitelja.

  • Očito je da je njezin kreativni rad vođen isključivo emocijama, što je praksa koja je i danas prevladavajuća. Najnovija fotografija sugerira da je glumica možda otputovala na more, vjerojatno u društvu partnera. Nakratko zastajući na ležaljci, Nataša je svojim umjetničkim umijećem bez muke dočarala nepregledno oceansko prostranstvo, prizor koji je izazivao divljenje svih koji su ga vidjeli. Nataša Ninković, cijenjena osoba i izvor inspiracije za mnoge, poznata je po promjenjivoj težini, zbog čega su se njezini obožavatelji zapitali o njezinom izgledu na plaži.

    Čini se da je želja publike za više ograničena na ono što joj je ugodno javno podijeliti. Poznata po svom pronicljivom pristupu ulogama, prihvaća samo projekte koji su u skladu s njezinim osobnim vrijednostima i kloni se političkih programa. Novac joj nije jedina motivacija; s vremena na vrijeme odluči raditi bez naknade. U srpnju 2016. zauzela je stav tijekom izvedbe predstave “Prah” u Budvi, prekinuvši predstavu zbog prevelike buke iz obližnjeg kafića. Jasno je rekla da više neće nastupati na tom mjestu.

Opisujući sebe kao optimističnog borca ​​za opstanak, zrači snagom koju pripisuje ljubavi i podršci svojih najmilijih. Samokontrola joj nije najjača osobina, često pokazuje nestrpljivost i impulzivnost. Ona zanemaruje mišljenje da je “jutro mudrije od večeri”. Brzo se iritira, sklona je mrzovoljnosti. Incident koji to ilustruje dogodio se kada je iznenada otišla s spoja uočivši u klubu sudionicu Tijanu Ajfon. Unatoč vanjskim pritiscima, ostaje odlučna u svom odbijanju kompromisa i bavljenja aktivnostima koje ne voli.

Zbog sklonosti samokritici suzdržava se od gledanja u ekran. Suprotno tome, on vjeruje da ljepota posjeduje moć da spasi svijet. Osim toga, slovi za jednu od najprivlačnijih, najzanosnijih i najotmjenijih žena na našim prostorima. List Blic ju je 2007. godine proglasio jednom od najutjecajnijih žena u Srbiji. Četiri godine kasnije časopis Story dodijelio joj je cijenjenu titulu “Osobnosti godine”. Potkraj 2012. ugledna tvrtka Gorki list dodijelila joj je nagradu Plamen strasti, odajući joj priznanje za iznimna postignuća kao žene velikog uspjeha.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here